Ce mărime poartă Laurette. Bătăușul Tătic face publice mesajele

 Ce mărime poartă Laurette. Bătăușul Tătic face publice mesajele
Marian Tătic, bărbatul pe care Laurette l-a acuzat de agresiune, continuă să dezvăluie propria versiune din povestea violentă care s-a consumat în seara zilei de 9 martie la un hotel din Centrul Vechi. Așa cum vă amintiți, Laurette l-a acuzat de agresiune și viol. Iar el i-a făcut plângere pentru tâlhărie.

Noi detalii ies la iveală, de exemplu ce mărime poartă Laurette, pentru că, cei doi, așa cum rezultă din mesajele puse la dispoziția jurnaliștilor de la Cancan, au discutat inclusiv asta. Marian Tătic face publice mesajele schimbate cu cântăreața, pe Whatsapp. Potrivit acestora, Laurette dorește o lenjerie intimă deosebit de decupată, de culoare roșie, pe care o și alege din fotografiile transmise de cel cu care avea să se întâlnească.

Discuția dintre Marian Tătic și Laurette confirmă că, inițial, între părți a existat o înțelegere. Bărbatul susține, ca și în prima intervenție publică și ca, de a altfel, în depoziția făcută la poliție, că s-au întâlnit pentru relații intime contra cost. Mai mult, mesajele puse la dispoziția presei arată că tânăra a ales locul întâlnirii – „o locație pe care o știu eu, să nu avem probleme”.

Ce mărime poartă Laurette

Odată întâlniți acolo, lucrurile au degenerat, așa cum, Rețete și vedete a relatat în mai multe articole. În final, Laurette susține că a fost agresată, lovită cu capul de toaletă, că ar avea un implant mamar deplasat, hematom la cap și genunchii distruși. Iar Marian Tătic susține că în timp ce întrețineau relații intime, tânăra ar fi întins mâna după plicul lui cu 7.500 de euro. Și că a vrut să îl pună în poșetă. Acum poliția e așteptată să facă lumină în acest caz.

„S-au scris foarte multe neadevăruri. Noi vorbisem cu o seară înainte la restaurant. Mi-a spus că îi plac surprizele. Și că trebuie să-i cumpăr ceva de la Victoria Secret’s, s-a și exprimat de unde. A doua zi m-am dus acolo, i-am cumpărat ce a vrut ea. Între timp, s-a răzgândit, a vrut ceva mult mai scump, de vreo 600 de lei.

Mai exact un body, de culoare roșie. Totul se poate proba, pot merge acolo și să solicit bonul. Am tot, poze pe telefon, cu mărimea, tot ce mi-a scris ea. Apoi, pe seară urma să ne vedem undeva. Eu am invitat-o undeva, dar ea a ales hotelul respectiv, pe care eu nu-l știam. M-a chemat acolo. Cum am ajuns, a trimis pe cineva, m-a luat de jos. A închis ușa jos la hotel, apoi și la cameră.

Cineva ne-a adus două pahare, că am luat și o sticlă de vin. Ea stătea pe pat, vorbea la telefon, că mi-a spus că are o relație cu un fotbalist de la Dinamo. Ea era pe pat, i-am arătat body-ul, s-a schimbat. Eu plătesc proba cu detectorul de minciuni. Și dacă eu nu am făcut s#@ normal și oral cu acordul ei, dau în scris, mă duc 200 de ani la pușcărie. Mi-a zis că pentru s#@ anal nu e pregătită, că rămâne pe data viitoare”, a mai declarat Marian Tătic, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Sursa foto: Cancan.ro

Exclusiv. Loredana Groza e nevasta ideală. O spune chiar ea

Recomandarile noastre