Deși povestea e veche de ani buni, ce minciuni s-au spus între Anamaria Prodan și fata lui Ilie Balaci aflăm cu toții abia acum. Pe scurt, Prodanca s-a dat mare ca i-a suflat iubitul, pe Tibi Dumitrescu, ca să se răzbune pe Loredana că îi furase, la rândul ei, iubitul. Acum s-a aflat exact cum stau lucrurile.

În direct la PlaySport LIVE, Lorena Balaci, fostă Trică, fiica celebrului fotbalist Ilie Balaci, a vorbit, în premieră, despre povestea lansată în spațiul public de Anamaria Prodan. Prodanca, așa cum am arătat, a acuzat-o că i l-ar fi „furat” pe fotbalistul Eugen Trică, de la Universitatea Craiova. Din răzbunare, mai târziu – ar fi spus Ana – s-a măritat cu Tibi Dumitrescu, fostul iubit al rivalei sale.

Ce minciuni s-au spus între Anamaria Prodan și fata lui Ilie Balaci

În vârstă de 53 de ani și divorțată de șase ani, Lorena Balaci a mărturisit la tv cum l-a cunoscut, de fapt, pe fostul ei soț, Eugen Trică, despre care Anamaria Prodan susține că i l-ar fi „suflat” pe când era la numai un pas de căsătoria cu el.

„Eu n-am înțeles povestea aia. Este o poveste spusă de Ana la care, sinceră să fiu, nu pot să subscriu. Ideea este că eu n-aș putea spune că i-am furat iubitul pentru că eu la momentul respectiv nu îl cunoșteam pe Eugen Trică. Nu știam cine este.

M-am pomenit într-o zi cu un telefon și practic așa a început relația mea cu Eugen, în urma unui telefon. Ulterior, undeva la două-trei luni, am aflat că el a fost cu Ana. Undeva de aici povestea… Ana a spus-o așa, a făcut-o un pic telenovelă să dea bine la reviste. Dar nu, nu aș fi făcut asta”,  a declarat Lorena Balaci în exclusivitate pentru Playsport Live.

Anamaria Prodan susține că s-a măritat din răzbunare

În povestea lansată public, Anamaria Prodan a recunoscut că după ce ar fi rămas fără Eugen Trică a vrut să-și demonstreze crezul ei de-o viață: „eu sunt numărul unu”. Așa că s-a cuplat cu ex-ul Lorenei Balaci, baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Cei doi au împreună două fete. Fiica lui Ilie Balaci susține că totul altceva. Și nu numai ea.

Tatăl fiicelor Aneimaria Prodan, nici măcar nu i-a fost cu adevărat iubit. „Eu cu Tibi aveam o relație de prietenie de foarte, foarte, mult timp. O relație de prietenie de cât el juca baschet, eu jucam baschet, ne întâlneam cu liceele în campionate. Era o prietenie. Tibi plecase ulterior în America, iar prietenia dintre noi se rupsese. Nu a fost o poveste de iubire în adevăratul sens al cuvântului.

Nu, nu m-am mai întâlnit de foarte mult timp cu Anamaria. Cred că nu ne-am mai întâlnit de 15 ani, nici nu știu când ne-am întâlnit ultima dată pentru că eu nu am o viață mondenă. Viața mea socială este foarte restrânsă.”, a mai adăugat Lorena Balaci, în aceeași emisiune.

Tibi Dumitrescu face lumină între doamne

Mai mult, într-un interviu de acum 11 ani, Tibi Dumitrescu susține același curs al lucrurilor în privința relației cu fiica lui Balaci. „Pe Lorena am cunoscut-o la un turneu de baschet, prin 1993. Nu am fost iubiţi, doar prieteni ocazionali, când mai veneam în vacanţe în România”, a spus fostul sportiv într-un interviu acordat publicației Libertatea.

Sursa foto: Instagram