Ce moment important a pierdut Raluca Pastramă. Pepe a fost de față

Ce moment important a pierdut Raluca Pastramă. Pepe a fost de față
O nouă pagină se scrie în viața fostului cuplu Pepe-Raluca Pastramă. Deși cei doi au anunțat inițial că vor avea o despărțire amiabila, lucrurile nu au stat chiar așa căci au ieșit la iveală informații de ambele parți. Acum însă, se pare că noua normalitate din viața celor doi își face simțită prezența.

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit recent și, conform surselor, aceștia încearcă să se comporte decent de dragul celor două fiice pe care le au împreună, Rosa și Maria. În prezent, Raluca locuiește cu micuțele în casa tatălui ei și evident că cele două fetițe au parte de toată dragostea și atenția mamei. 

Cu sărbătorile care se apropie, cântărețul și fosta consoartă au fost puși în fața unor decizii în ceea ce privește timpul petrecut cu cele două fetițe. Astfel, cei doi au decis de comun acord că Maria și Rosa vor avea parte de ambii părinți de sărbători, numai că separat: “Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad”, declara o sursă apropiata celor doi în urmă cu câteva zile. 

Raluca, absentă de la serbarea cu Moș Crăciun 

De dragul micuțelor, cei doi părinți s-au asigurat că fiicele lor petrec timp important cu amândoi. În acest context, Pepe a postat ieri pe InstaStories imagini cu Maria și Rosa la grădinița deținută de Raluca Pastramă. În imagini se puteau observa mai mulți copii, probabil cei din grupa fetițelor. Toți micuții erau veseli și îmbracați festiv, în ton cu sărbătorile.

 

O altă prezență a fost Moș Crăciun, care a împărțit cadouri tuturor copiilor prezenți în sala. Pepe a observat de pe margine cum fiicele lui au mers lângă Moș și au făcut poze, dar nu înainte să-și primească darurile, care constau în cutii roșii mari de cadou cu numele fiecăreia scris pe ele. Cântărețul le încuraja pe fete de pe margine și părea foarte mândru în timp ce le făcea poze. Raluca nu a fost prezentă la festivitate, după cum se putea observa în poze, căci probabil că aceasta se ține de cuvânt în aceea ce privește timpul separat petrecut cu Rosa și Maria. Cele două însă se pare că nu i-au simțit lipsa, căci erau vesele și s-au bucurat de atenția primită din jur. 

Chef Cătălin Scărlătescu are o veste bombă: este îndrăgostit!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp