Ce nume va purta cel de-al treilea băiețel al Adelei Popescu

Ce nume va purta cel de-al treilea băiețel al Adelei Popescu
E bucurie mare în familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii. Cei doi au deja doi băieți, și se pregătesc să îl aducă pe lume și pe al treilea. Chiar dacă sarcina e la început, viitorii părinți iau totul în serios și au decis cu privire la numele copilului.

După ce s-a aflat că în familia celor două vedete urmează să apară un nou bebeluș, acum apar detalii legate de ce nume va purta cel de-al treilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Anunțul a fost făcut chiar de făcut de prezentatorul de la Insula Iubirii.

Ce nume va purta cel de-al treilea băiețel al Adelei Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul din cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Vedetele sunt în culmea fericirii știind că vor aduce pe lume un al treilea copil. Ba mai mult, spun că se gândesc serios ca, în viitor, să le facă băieților și o surioară.

După ce ieri au anunțat sexul copilului – masculin, acum aflăm și ce nume va purta acesta. Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 1 și a mărturisit ce nume va purta cel mic. El și Adela Popescu vor ca acesta să aibă un nume simplu și cu rezonanță. „Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume „necăutat”, simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate cu A”, a explicat Radu Vâlcan la Antena 1. 

Cei doi mai vor și o fetiță

Radu Vâlcan, 43 de ani, și Adela Popescu, 34 de ani, se pare că vor să aibă o familie foarte numeroasă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei dintre cele mai vizionate telenovele de la noi, Iubire şi onoare. Au fost iubiți vreme de cinci ani, apoi, în 2015 s-au căsătorit. Ei au deja doi băieți minunați, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Prezentatorul a mărturisit că își dorește foarte mult și o fetiță. „Dacă ne dorim fată, vom avea minim 4”, a mai adăugat Radu Vâlcan pentru Antena 1. „De când sunt tată, puține sunt lucrurile și situațiile care mă emoționează mai tare ca cele legate de copii”, mărturisea prezentatorul într-o postare pe Instagram.

Adela Popescu se află în luna a cincea de sarcină, urmând să nască la începutul verii. Deja vedeta a decis să ia o pauză de la emisiunea pe care o prezenta la Pro Tv, Vorbește lumea.

Sursa foto: Instagram

Cum le-a furat Caragiale iubitele lui Nottara și Eminescu. Știri din presa vremii