Ce povestește Ciprian Marica despre episodul „Prosopul”

Ce povestește Ciprian Marica despre episodul „Prosopul”
Patronul clubului „Farul” Constanța, Ciprian Marica, fost internațional, a acceptat să vorbească despre episodul apariției în prosop, din camera de hotel din Cluj, care s-a viralizat lunile trecute.

În aprilie, ziardecluj.ro a publicat un videoclip cu Ciprian Marica prins „în flagrant” într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la compania Transgaz. Fotbalistul apare dezbrăcat, doar cu partea de jos a corpului înfășurată într-un prosop.

Cei doi amanți au fost surprinși la hotel chiar de către soțul Anei Muntean care se știa prea bine cu fostul atacant internațional. Imaginile îl prezintă pe Marica încercând să îl liniștească pe soțul înșelat, pe holul unui hotel de lux din Cluj.

Abia acum Marica a decis să rupă tăcerea și să povestească. „O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru.


Ed Sheeran a devenit tătic! Ce nume ciudat a ales pentru micuța nou născută

Kylie Jenner și genele false. Cum arată vedeta fără machiaj


Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!”, a declarat Ciprian Marica în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” pe GSP.ro.

Dialog savuros cu Marica dezbrăcat la prosop

În continuare, Rețete și vedete  prezintă dialogul savuros dintre Marica și Muntean, din holul hotelului din Cluj-Napoca în care fostul internațional se afla cu Ana Muntean.

Florin Muntean: „Fain la Cluj? Poți să îmi arăți și mie camera? Că n-am văzut-o niciodată. Te rog frumos, lasă-mă să intru!”
Ciprian Marica: „Hai, te rog, vino încoace”
Florin Muntean: „Nu! Lasă-mă să intru, te rog frumos!”
Ciprian Marica: „Hai să mergem de aici!”
Florin Muntean: „Nu vreau să mergem nicăieri, te rog frumos să mă lași să intru. Oricum nu plec nicăieri până nu iese. Ce vrei să rezolvi? Promit că nu îi fac nimic”
Ciprian Marica: „Hai cu mine de aici!”
Florin Muntean: „Nu merg nicăieri, stau bine așa. N-am nicio treabă, nu vreau să mă țigănesc cu tine, și nici cu ea. Vreau doar să îi demonstrez că este mai josnică decât zice”
Ciprian Marica: „Vii puțin cu mine?”
Florin Muntean: „Nu, te rog frumos, nu vreau să mă ciondănesc, nu am nicio treabă cu tine!”
Ciprian Marica: „Dar măcar oprește ăla (n.r. telefonul cu care filma)”
Florin Muntean: „Deschide ușa! De ce ai lăsat cheia în ușă? Cu ce mai intri acum?”
Ciprian Marica: „Dar nu mai filma…”
Florin Muntean: „Dar lasă-mă, e dreptul meu, eu vreau să îmi filmez soția, nu pe tine! Te rog frumos, nu vreau să mă cert cu tine, Ciprian…”
Ciprian Marica: „Nici eu nu vreau să mă cert cu tine, haide cu mine de aici…”
Florin Muntean: „Știi care e chestia? De la tine mă așteptam mai puțin decât de la ea! Sincer… dar nu este nicio problemă, că se întâmplă chestii d-astea. Ciprian, nu plec de aici până nu iese! Ana, haide, ieși afară, te rog frumos!”
Ciprian Marica: Hai oprește camera, te rog. Haide cu mine, vreau să stau de vorbă cu tine puțin.
Florin Muntean: „Nu! Vreau să o văd pe ea prima dată și după, dacă vrem, stăm de vorbă trei ore. Ana, haide, ieși afară, că știu că ești acolo de patru ore!”
Ciprian Marica: „Poți să oprești puțin ălă? Pot să vorbesc cu tine?”
Florin Muntean: „Îmi recunoști că e acolo? După ce o văd stăm de vorbă cât vrei. Te rog frumos, vreau să fiu cel mai calm om din lume și o să văd!”
Ciprian Marica: „Haide până acolo!”
Florin Muntean: „Nu vreau să vin până nicăieri, oricum am poze, am toate dovezile. Spune-i să deschidă. Spune-i să deschidă, Ciprian, că oricum ești în prosop și nu poți să mergi la recepție. Băi, și dinainte să afle ea, de când ați fost trei zile la mare, și la club ați rămas împreună, a recunoscut ea că ați rămas împreună. Dacă îmi demonstrezi că nu e nimeni acolo, plec. Eu sunt aici, vorbim cât vrei. Te filmez să vadă lumea ce bine arăți. Măcar i-ai dat-o bine?”
Ciprian Marica: „Hai că exagerezi.. eu stau așa în prosop. Poți să oprești filmarea? De ce mă tot filmezi?”
Florin Muntean: „Eu o aștept pe ea să iasă afară, doar pe unde să plece? Să se arunce de la balcon?”

Deznodământ fericit

Întâmplarea de vara trecută de la Grand Hotel Italia e istorie. În prezent, Ciprian Marica continuă relația cu Ioana Marcu, care durează de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii.  și Florin Muntean junior și Ana Muntean, părinții a doi copii și ei, sunt de asemenea în continuare împreună.

Sursa video: Ziar de Cluj

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp