Ce prostioare a mai făcut Delia. Mori de râs

Ce prostioare a mai făcut Delia. Mori de râs
Delia este foarte iubită, dar nu numai pentru că este o artistă completă, ci și pentru că este foarte simpatică. Râde cu poftă din orice, călătorește tot tompul, face prostioare. Uite ce i-a mai trecut prin cap. Mori de râs.

Vineri, 11 septembrie, începe un nou sezon la X Factor, iar IUmor începe din 13 septembrie. Delia este în juriu și va da o notă personală acestor emisiuni de divertisment, foarte apreciate de români. Până atunci, a mai fugit prin Austria și a făcut ce i-a plăcut. S-a relaxat și s-a distrat.

Ce prostioare a mai făcut Delia. Mori de râs

Nu degeaba soțul Deliei, Răzvan Munteanu, îi spune Zbanghy, iar ea se declară ”nomad”! Cum a prins o ocazie, simpatica artsită a fugit pentru câteva zile la poalele munților Alpi, în Austria. Este locul supranumit ”perla Alpilor”, unde se află Lacul Lünersee, unul dintre cele mai mari din Alpi, situate la 1,970 m altitudine.

Așa cum ne-a obișnuit, Delia a postat fotografii spectaculoase din această călătorie. Fanii au căscat gura și s-au bucurat pentru simpatica artistă.

Delia a împlinit 8 ani de la căsătorie

Delia Mtache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit civil pe 30 august 2012. Cununia civilă a avut loc în cel mai romantic loc din România. Interpreta şi omul de afaceri originar din Târgu Jiu au spus „DA” în faţa ofiţerului stării civile la Poarta Sărutului.

Alături de miri au fost zeci de prieteni din Bucureşti, printre care și Mihai Bendeac. Două săptămâni mai târziu, pe 16 septembrie, cei doi au avut cununia religioasă, în Capitală, la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou. Delia a ieşit din biserică la braţul soţului ei şi a spus că, deşi a avut emoţii, nu a plâns. Cântăreaţa a recunoscut că şi-a călcat soţul pe picior în biserică, dar din greşeală. „Ne-au trecut emoţiile. Am încercat să nu plâng. A plâns mama şi pentru mine. A fost fantastic. A fost o mare bucurie”, a spus Delia Matache.