Ce s-a întâmplat la aniversarea gemenilor lui Enrique Iglesias. Fanii sunt în stare de șoc

Ce s-a întâmplat la aniversarea gemenilor lui Enrique Iglesias. Fanii sunt în stare de șoc
Enrique Iglesias și Anna Kournikova formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. De-a lungul timpului, ei au decis să își păstreze viața privată departe de ochii lumii. Cu atât mai mult a șocat ceea ce s-a întâmplat la aniversarea gemenilor lui Enrique Iglesias.

Anna Kournikova și Enrique Iglesias au hotărât să celebreze și public ziua de naștere a gemenilor lor. Lucy și Nicholas tocmai au împlinit vârsta de patru ani. Cu ocazia zilei de naștere a gemenilor Lucy și Nicholas, Kournikova a făcut o excepție și a pus pe contul ei de Instagram câte două imagini cu fiecare dintre ei, pe care le-a notat simplu „4! ❤️”. La rândul lui, Enrique a răspuns în rubrica de comentarii cu o mulțime de inimioare roșii.

Fotografiile cu cei trei îngerași i-au surprins pe fani și aprecierile au curs. În sfârșit, Anna și Enrique au ridicat un colț de perdea de pe viața lor privată.

Frumoși și veseli, gemenii Lucy și Nicholas vorbesc deja mai multe limbi străine. Părinții lor vorbesc cu ei în mai multe limbi: rusă, engleză și spaniolă.

O relație de două decenii despre care nu se știe dacă a trecut pe la starea civilă

Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt împreună din 2001. Cântărețul și fosta jucătoare de tenis s-au cunoscut acum 20 de ani, la filmările videoclipului „Escape”. În clip, Anna juca rolul partenerei lui Enrique. Chimia din clip s-a transpus și în viața reală. Deși sunt două decenii de viață, au păstrat relația cât mai mult departe de ochii curioșilor. Deși nu au confirmat că s-ar fi căsătorit, rusoaica a adăugat numele Iglesias pe profilul ei de Instagram.

Cei doi au împreună trei copii: pe gemenii Nicholas și Lucy, dar și pe mezina Mary, care nu a împlinit încă doi ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)