Ce salariu fabulos va lua Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Ce salariu fabulos va lua Mircea Lucescu la Dinamo Kiev
Marele antrenor Mircea Lucescu se întoarce după patru ani în campionatul în care a scris istorie cu echipa Şahtior. A a acceptat oferta lui Dinamo Kiev, primind un salariu de 3 milioane de euro.

La aproape 75 de ani, pe care îi va împlini miercuri,29 iulie, a cedat insistenţelor lui Igor Surkis, trecând şi peste remuşcările de a merge la o rivală a lui Şahior, şi o va pregăti pe Dinamo Kiev, scrie gsp.ro.

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev

Preşedintele vicecampioanei Ucrainei îl mai ofertase şi în iarnă, după ce Il Luce s-a despărţit oficial de naţionala Turciei, însă acum a acţionat rapid. I-a trimis miercuri seară un avion privat la Bucureşti şi l-a chemat pentru negocieri, postul de antrenor fiind vacant după demiterea recentă a lui Alexei Mihailicenko.

„Îmi era dor de Ucraina. Am vrut să revin aici, să am iar rezultate bune. Sunt foarte fericit că vin la un club de tradiție, cu jucători talentați. Cred că cei de aici vor fi mulțumiți de munca mea și voi avea rezultate. Le mulțumesc președintelui și fanilor pentru încredere”, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

”Vi-l prezint pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori. Sunt încrezător că, odată cu sosirea lui, va avea loc o renaștere a tradiției lui Dinamo Kiev. Vom câștiga trofee și Mircea va avea mult succes. Baftă, te voi ajuta cu orice ai nevoie”, a spus  Igor Surkis, președintele clubului Dinamo Kiev .

Tehnicianul român s-a lăsat destul de uşor convins. Chiar în timp ce zbura spre Kiev, Druzi Dinamo, dezvăluia informaţia, pe Facebook: „E greu de crezut, dar deja mai multe surse confidențiale susţin că, cel mai probabil, noul antrenor al echipei este Mircea Lucescu!”.

Mircea LUcecu și-a ales inclusiv reşedinţa unde va locui la Kiev, în cartierul rezidenţial „Pushcha-Voditsa”, într-o pădure din nord-vestul capitalei ucrainene.

Mircea Lucescu va fi ajutat la Kiev de fostul său secund de la Şahtior şi ex-selecţioner al Moldovei, Alexandru Spridon.