Ce se găsește în frigiderul lui Cătălin Scărlătescu. Doina l-a dat de gol. Ce au pățit cei doi după ce-au venit din America Express

Ce se găsește în frigiderul lui Cătălin Scărlătescu. Doina l-a dat de gol. Ce au pățit cei doi după ce-au venit din America Express
Sunt pur și simplu fantastici împreună, iar America Express le-a sudat relația. Lucruri neștiute din viața cuplului Cătălin Scărlătescu – Doina Teodoru.

Sunt mulți care nu le-au dat șanse împreună, dar diferența de 17 ani dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu a fost un impediment pentru a-și trăi iubirea cât se poate de frumos.

Sunt extrem de pasionați de meseria lor, de aceea timpul liber petrecut împreună e scurt, însă intens. Iar banii pe care-i câștigă, îi cheltuiesc cel mai mult pe călătorii, fiind ambii pasionați să viziteze cele mai frumoase țări din lume. Și mai au o pasiune comună: le place să pescuiască. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au făcut show în emisiunea „America Express”, iar perioada petrecută împreună la mii de kilometri de România, i-a unit foarte mult.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, în America Express

„Mergem în Deltă să dăm la pește”

„Nu avem foarte mult timp liber niciunul din noi. Atunci când reuşim să prindem o zi, două, ne vedem cu prietenii noştri, mai fugim pe undeva pentru că şi lui îi place mult să călătorească. Mai nou mergem în Deltă să dăm la peşte pentru că vara trecută mi-am descoperit o pasiune şi facem şi asta, deci avem o activitate în comun, cam asta, ca orice cuplu normal”, a declarat Doina Teodoru.

A cucerit-o cu un pește

Dacă la începutul relației a cucerit-o cu un pește incredibil de bun, acum simpaticul Scărlă nu prea mai are timp să facă și acasă mâncăruri extraordinare, fiind prins cu filmările la „Chefi la cuțite”. În ceea ce o privește pe Doina, în ultima perioadă a optat pentru consumul de fructe și legume, așa că frigiderul e aproape gol.

„Acasă nu găteşte nimeni, pentru că nu avem timp. Eu, în ultima perioadă, nici peşte n-am mai mâncat deloc, am dat-o doar pe fructe şi legume, deci în frigider găseşti doar morcovi, castraveţi şi fructe, iar Cătălin acum este prins cu filmările şi mănâncă acolo”, a mărturisit actrița pentru Fanatik.

„În următoarea zi, ne durea tot corpul pe amândoi”

Le-a plăcut enorm în America Express și ar repeta oricând această experiență, dependenți de adrenalină. „Oricând, mi-a plăcut enorm, cred că aş putea să fac asta încontinuu. Este o doză de adrenalină cu care te obişnuieşti şi pe care o tot vrei, devii cumva dependent de adrenalina aceea.

Ţin minte că după ce s-a terminat emisiunea, în următoarea zi, ne durea corpul pe amandoi, dacă ne atingeai, ne dureau şi vârfurile degetelor şi asta pentru că nu ne mai luam doza de adrenalină”, a mai spus iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Recomandarile noastre