Ce se întâmplă cu blugii în 2022. Cele mai noi tendințe în denim

Ce se întâmplă cu blugii în 2022. Cele mai noi tendințe în denim
Nu numai că au revenit în modă blugii skinny (poate că nu au plecat niciodată), dar se pare că ei reprezintă tendința modei de iarnă 2022 și a următorului sezon. Dar suntem cu adevărat siguri că vrem să revină blugii skinny?

Strânși pe piele și chiar cu talie joasă. Așa arată cele mai noi tendințe de modă în ceea ce privește blugii. Din nou se poartă skinny, iar tendința se va păstra cel puțin două sezoane, scrie Elle.com. Casele de modă Blumarine și Miu Miu au anticipat acest trend, colecțiile lor pentru următorul sezon sunt un pas înapoi în timp, o plonjare plină de nostalgia de la începutul anilor 2000.

Blugii skinny sunt o modă care revine (familiară, cel puțin milenialilor) în garderobă și în căutările efectuate pe Google. Conform platformei globale de modă Lyst, din septembrie până astăzi, căutările pentru acest produs au avut o creștere de 77%.

Fiți atente totuși. Faptul ca blugii skinny sunt atat de mult doriți nu înseamnă că procentul relativ de căutări ar domina toate celelalte tendințe din denim, cele pe care le vom experimenta în curând, între anotimpurile de iarnă și primăvară. Într-adevăr, siluetele skinny sunt foarte căutate și de aici nu mai există cale de întoarcere. Dar garderoba primăvară – vară 2022 va fi în continuare caracterizată de ceea ce au anunțat marile case de prêt-à-porter în săptămânile precedente.

Unde găsiți cele mai cool ținute din denim

Deși ready-to-wear pare să meargă în direcția opusă căutărilor pe Google, rămâne un factor (de stil) care trimite denimul la istoria sa. Era începutul anilor 2000, când denimul a devenit prezent peste tot „street style” și chiar în garderobele vedetelor. Și azi din nou, pe podiumul de la Chloé, Saint Laurent, Balenciaga și MSGM vedem ținute realizate complet din denim. Modelele sunt îmbrăcate în denim din cap până în picioare.

Propunerile care vor anima garderoba  de primăvară – vară 2022 confirmă că prezența siluetelor slabe este cam absentă. O privire la colecția Diesel preFall 2022, ne permite însă să deducem că nu vom scăpa atât de repede de acești pantaloni din denim, elastici și foarte strâmți.

Într-adevăr, Diesel îi readuce cu o formă hibridă la jumătatea distanței dintre jambiere / ghete ascuțite și cu tocuri foarte înalte (bonus: există fermoar lateral pentru a facilita îmbrăcarea lor). Pe scurt, o adevărată excepție care confirmă tendința.

Sursa foto: Instagram, Elle.com

Recomandarile noastre