Ea a postat două zile mai târziu o fotografie pe rețelele de socializare, în care le spune urmăritorilor săi că așteaptă cu nerăbdare Crăciunul: „numărând zilele până la Crăciun”. Tânăra în vârstă de 36 de ani arăta de nerecunoscut în imaginea distribuită, într-un ansamblu complet alb pregătit pentru Crăciun.

„OMG tocmai mi-am dat seama ….. petrecerea de Crăciun Kardashian-Jenner va fi anulată anul acesta ????”, a întrebat un fan, în legătură cu petrecerea anuală de Crăciun pe care familia Kardashian o pregătea.

„Nu mă rog! Cred că va trebui să fie mult mai mic, evident. Și sunt complet bine cu asta! Dar cu siguranță sărbătorim Crăciunul! Va trebui doar să fie mic și sigur. Vom face teste rapide înainte și ne gândim la ce este cel mai sigur”, a răspuns Khloe.

Petrecerea anuală de Crăciun Kardashian-Jenner

Petrecerea anuală a familiei găzduia de obicei zeci de prieteni și membri ai familiei, veniți să sărbătorească sezonul festiv la una dintre casele Kardashian-Jenner, amenajate într-un mod extravagant.

Anul trecut Kourtney a preluat titlul de gazda petrecerii. În anul 2018 a avut loc la casa lui Kim și Kanye. Înainte de aceasta, a avut loc în mod tradițional la conacul lui Kris.

Nu toată lumea a fost fericită să audă despre planurile lui Khloe, unii fani au criticat-o pe vedetă pentru că a continuat cu o întrunire socială într-un moment în care oamenii trebuie să se distanțeze.

„Trebuie să fii drăguță @khloekardashian să-ți permiți ca toată lumea să fie testată rapid pentru COVID, astfel încât să poți avea o întrunire în vacanță. Îmi doresc ca și noi ceilalți să avem acel lux”, a comentat un fan.

Toate acestea se întâmplă după ce Kim Kardashian a primit diferite reacții pentru că a zburat alături de zeci de prieteni pe o insulă privată, pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare. Doar câteva zile mai târziu, Kendall Jenner a fost criticată pentru că și-a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare cu o petrecere de costume în West Hollywood, în weekendul de Halloween.

Kim Kardashian speră la un viitor luminos, după ce soțul ei a pierdut 9 milioane de dolari

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri