Ce se întâmplă dacă veți ține aceste produse cosmetice în frigider

Ce se întâmplă dacă veți ține aceste produse cosmetice în frigider
Nu există femeie care să nu dorească să arate cât mai bine și atunci produsele cosmetice îi sunt de mare ajutor. Doar că unele dintre acestea trebuie să stea doar la rece.

Cumpărați produse cosmetice de firmă, însă nu știți să le depozitați cum scrie la carte? Iată trucuri care vă vor fi de un real ajutor.

Ce se întâmplă dacă veți ține aceste produse cosmetice în frigider

Specialiștii trag un semnal de alarmă privind produsele cosmetice. Ca să evitați râncezirea acestora și să nu aveți probleme cu sănătatea, depozitați unele dintre ele la rece, în frigider. Printre cele mai sensibile produse se numără cremele de ochi. Acestea trebuie neapărat introduse în frigider și, astfel nu doar că nu se vor strica, dar vor acționa și mai rapid asupra tenului dumneavoastră. În plus, s-a dovedit că un produs ținut la rece ajută și la eliminarea umflăturilor de sub piele și oferă relaxare.

Rimelului îi place recele

Același tratament trebuie făcut și rujurilor, dar și balsamurilor și gloss-urilor de buze. Când le veți folosi, veți constata că acestea au o culoare mai intensă şi sunt mult mai rezistente. Și rimelul iubește mult locurile reci.

Odată ce îl veți introduce în frigider, nu veți mai avea nici o problemă cu bacteriile care pot apărea în tubul de mascara. Dacă veți pune la frigider tonerul, specialiștii spun că veți avea o senzație extraordinară, asemănătoare apei rece cu care vă spălați fața dimineața.

Parfumurile ținute la căldură se alterează

Nu uitați nici de contururile de ochi. Dacă le introduceți în frigider veți constata că au efect decongestionant. Și tot la frigider vor trebui depozitate și produsele pentru protecție solară, pentru că la rece se menţine cel mai bine calitatea factorilor de protecţie UVA şi UVB. De asemenea, oja va rezista mult mai bine pe unghii, dacă o veți lua de la frigider. Nu în ultimul rând, odată ce veți pulveriza parfum ținut în frigider veți rămâne surprinși de aroma sa intensă.

Sursă foto: farmec