Ce sfat i-a dat Dan Bittman fiului său care și-a serbat majoratul. Speră și la o împăcare cu Liliana

Ce sfat i-a dat Dan Bittman fiului său care și-a serbat majoratul. Speră și la o împăcare cu Liliana
Cel de-al doilea fiu al lui Dan Bittman a împlinit ieri 18 ani. Părinții și ceilalți doi frați i-au fost alături și, pe lângă cadouri, i-au transmis cele mai frumoase gânduri și urări.

Dan Bittman și-a intrat serios în rolul de tată și i-a dat un sfat prețios băiatului său devenit major.

Am parcurs împreună 18 ani frumoși, e timpul să fii bărbat pe picioarele tale, te iubesc, să fii sănătos! Tata”, i-a scris Dan Bittman mesajul pe pagina sa de socializare.

Mama lui Patrick, Liliana Ștefan, a marcat prima ziua fiului său, mândră și fericită.

S-a născut de Sânziene, poate de aceea are atâta grație și rafinament în tot ceea ce face. Numele i l-a ales fratele lui mai mare, Alex. La mulți ani, Patrick!”, a scris Liliana Ștefan pe pagina ei de Facebook, lângă poza băiatului ei mijlociu.

Mesaje emoționante au postat Dan și Liliana și în urmă cu câteva săptămâni, atunci când au participat împreună la festivitatea de absolvire a lui Patrick.

O iubire frumoasă, sfârșită cu o despărțire plină de regrete

Ani buni, Dan Bittman a format un cuplu cu Liliana Ștefan. Cei doi au împreună trei băieți, Alex (22 ani), Patrick Noah (18 ani) şi Mark (15 ani). Nu s-au căsătorit niciodată. Poate și pentru că  artistul a fost mai tot timpul îndrăgostit de altcineva, iar Liliana Ștefan nu a avut încredere să se lege prin acte de celebrul artist.

Anunțul despărțirii dintre Dan Bittman și Liliana Ștefan venea în urmă cu câteva luni, deși presa aflase câte ceva despre o nouă relație a solistului de la Holograf.

Familia Bittman, în urmă cu 8 ani

Dintr-o emisiune tv, toată lume a aflat de la Dan Bittman că este singur. El și Liliana s-au despărțit în urmă cu patru ani și nu mai locuiesc în aceeași casă de un an. Artistul a spus că s-a mutat singur într-un apartament suficient de mare încât băieții săi să mai poată veni să-l viziteze și chiar să rămână la el când este cazul.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns.

De căsătorit nu ne-am propus niciodată, chiar din primul moment. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și l-am făcut pe primul, pe al doilea, pe al treilea, am sădit un copac, am făcut casele. Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat”, a mărturisit Dan Bittman.

Bittman speră la o împăcare cu mama copiilor săi

De curând, într-un alt interviu tv, Dan Bittman și-a exprimat regretul că nu mai e lângă „femeia puternică” și parcă ar spera la o împăcare. El a mărturisit că i-a propus Lilianei să lase deoparte asperitățile dintre ei.

„Cu Liliana nu am reușit lucrul ăsta, spre mâhnirea mea. Dar sper că poate în timp asta poate deveni o țintă. Sper că pe viitor să avem o relație normală. Am încercat să-i explic că de dragul celor trei copii pe care i-am făcut din dragoste am putea să încercăm să mai pilim un pic din asperitățile astea de acum. Din păcate nu reușim în momentul ăsta, dar eu nu sunt convins că nu o să reușim până la urmă”.