Ce-și dorește cu adevărat Bianca Drăgușanu de la iubitul ei, Gabi Bădălău. I-a spus-o în față, la Amsterdam

Ce-și dorește cu adevărat Bianca Drăgușanu de la iubitul ei, Gabi Bădălău. I-a spus-o în față, la Amsterdam
În acest weekend Bianca Drăgușanu și iubitul ei Gabi Bădălău au ajuns într-o nouă vacanță împreună, la Amsterdam.

Iubiții și-au lăsat copiii acasă, pentru a petrece câteva zile  împreună, pline de pasiune, numai ei doi. Le-a plăcut așa de mult încât au invadat Instagramul cu imagini din oraș, dar și cu ei.

Gabi Bădălău a distribuit imagini la lumina zilei din celebrul oraș olandez, unde a ajuns chiar în perioada unui festival.  Pentru bărbat a fost un moment aparte, astfel că a făcut publice și două imagini în care își îmbrățișează afectuos iubita.

Pe una dintre acestea a redistribuit-o și Bianca, fanii lor asistând, astfel, la un moment rar de asumare publică a relației. Ambii poartă haine din același material de firmă, ca să arate că relația e foarte strânsă.

Bianca Drăgușanu știe ce vrea de la Bădălău

Însă, în ceea ce-o privește pe Bianca Drăgușanu, excursia la Amsterdam a însemnat mult mai mult. Cu ocazia aceasta e așa arătat latura romantica, pe care a descătușat o fără să se mai gândească la consecințe. Și în plus i-a spus direct în față, lui Gabi Bădălău ceea ce-și dorește de la el. Puțină lume se aștepta să vadă această față noua Biancăi Drăgușanu. O Bianca afectuoasă, îndrăgostită, dornică să petreacă cât mai mult timp în compania iubitului ei.

Așa cum vă amintiți, Bianca Drăgușanu nu este agreată de familia iubitul lui ei, nu e binevenită în casa părinților lui. Dar cel mai mult și cel mai mult, Bianca Drăgușanu își dorește să îl aibă pe Gabi Bădălău lângă ea. „Stand by me” ( n.r. trad. – Stai lângă mine) a postat Bianca Drăgușanu, linie melodică la niște filmări de noapte din Amsterdam, pe care le-a distribuit apoi pe Instagram.

Evident, cu ocazia vacanței, diva blondină nu a ratat ocazia să îl pună pe iubitul ei să o fotografieze în ipostaze incitante. Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt de mai mult timp într-o relație, care a debutat o două vacanțe. Una în Dubai, urmată de alta în Maldive. Cei doi au avut și perioade mai turbulente, în care au fost pe punctul de a-și spune adio, însă au revenit unul în brațele celuilalt, în cele din urmă.

Sursa foto / video: Instagram