Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut din nou nuntă, la 12 ani de când și-au unit destinele. Toată presa a scris cât de fericiți erau! Se întâmpla pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Frumoasa impresară si antrenorul și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, la biserica din Snagov. Ulterior însă, zvonurile privind despărțirea s-au intensificat, până s-a ajuns în punctul în care chiar Reghe a confirmat. Impresara însă a negat totul. Iată totuși ce spune fiul lor cel mic despre divorțul celor doi. 

Laurențiu Reghecampf Jr. și-a apărat mereu părinții. În luna aprilie, s-a zvonit că Reghe ar avea o amantă. Totul a revenit în atenție, căci, potrivit informațiilor apărute în spațiul public, antrenorul ar avea o relație extraconjugală de aproape 5 ani.

Ce spune fiul cel mic despre divorțul dintre Anamaria și Reghecampf 

În urmă cu două luni, mezinul familiei le lua apărarea părinților. „Ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că zvonurile, ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. 

Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii”, a spus Laurenţiu Reghecampf Jr. în luna aprilie a acestui an. Puștiul era convins că părinții lui nu vor divorța, însă iată că la două luni distanță, chiar Reghe confirmă divorțul. 

„Da, e adevărat, divorţăm!”, a spus Laurențiu Reghecampf, fără a da alte detalii. Contactată de presă, Anamaria Prodan a negat:  „Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”, scrie evz.ro. 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp