Adela Popescu și Radu Vâlcan au o familie frumoasă și se pare că se își doresc să o mărească. După prima sarcină, prezentatoarea TV a declarat că  își dorește să devină, din nou, mămică. La scurt timp, a venit pe lume și cel de-al doilea copil. Având doi băieței, Adela își dorește și o fetiță.

Doi băieți și o fetiță

Radu Vâlcan a mărturisit în trecut că  își doresc și o fetiță împreună dar cel mai important este să fie sănătoși, că lucrurile se vor rezolva pe parcurs.

„Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, spunea Radu Vâlcan, la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Adela Popescu, mamă pentru a 3-a oară

Ultima declarație făcută de mama prezentatorului a stârnit un val de reacții în mediul online. De sărbătorile de iarnă, ea a transmis un mesaj pentru Adela și pentru soțul ei, în care a spus faptul că familia se va mări și, în curând, va avea cinci membri.

„Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka”, le-a transmis mama lui Radu Vâlcan.

Marea gimnastă Nadia Comăneci a devenit actriță. În ce film o puteți vedea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp