Ce ultimă dorință au avut vedete precum Aretha Franklin, Graham Chapman și Elvis Presley. Cerințele lor vă vor surprinde

Ce ultimă dorință au avut vedete precum Aretha Franklin, Graham Chapman și Elvis Presley. Cerințele lor vă vor surprinde
Celebritățile duc vieți extraordinare și lasă în urmă comori. Deci, este normal să fie celebrați din când în când.

Multe nume au rămas în istorie și în inimile publicului. Iată cinci nume de neuitat, care au plecat dintre noi și își privesc moștenirea din ceruri.

Aretha Franklin

Cea mai puternică voce feminină din muzica Soul a primit un mesaj lung și puternic drept omagiu, în orașul ei natal, Detroit.

O ceremonie fabuloasă în numele vedetei a avut loc la Templul Greater Grace. Stevie Wonder, Chaka Khan și fostul președinte Bill Clinton s-au numărat printre invitații celebri care au venit să o plângă pe Aretha Franklin. Poate că s-a ridicat la ceruri, dar cântăreața nu a lăsat niciodată orașul Detroit în urmă.

„Nu te poți plimba în Detroit prea multă vreme până ca cineva să-ți amintească că Aretha a fost unul dintre cetățenii de onoare de acolo”, a scris presa internațională despre înmormântarea ei din 2018.

Evenimentul uimitor, care a ținut șapte ore, a fost, de asemenea, plasat pe un ecran mare, în mai multe benzinării. 

Graham Chapman

Când inegalabilul Graham Chapman a murit în 1989, a lăsat în urmă o tradiție.

O declarație uimitoare a fost făcută ca parte a unui elogiu unic în fața familiei și a prietenilor: „Bună scăpare pentru el, ticălosul! Sper că se prăjește acolo sus”, a spus colegul Python John Cleese. 

Elvis Presley

Regele Rock and Roll s-a stins din viață în anul 1977. Cu toate acestea, pentru mulți, Elvis Presley nu a murit niciodată.

Înmormântarea sa a avut loc. Trupul său a fost depus în Memphis, Tennessee. Cu toate acestea, el nu a rămas acolo mult timp. Vernon Presley l-a mutat în legendarul cimitir Graceland pentru somnul etern al fiului său. 

O figură de renume mondial ca Elvis a atras atenția, unii încercând să îi deschidă cripta. Acum destinația finală a regelui, plus alți membri ai familiei, poate fi privită ca o atracție turistică. Ripleys a scris că „potrivit personalului de la Graceland, fanii aduc flori, fotografii ale regelui, animale de pluș, steaguri americane și alte suveniruri pentru a le lăsa la mormânt”.

Tupac Shakur

O altă vedetă din industria muzicală care a murit prea tânără a fost Tupac Shakur. Rapperul, cunoscut sub numele de 2Pac, a ieșit din această lume la vârsta de doar 25 de ani, în 1996.

În urma incinerării sale, prietenii din colectivul Outlawz al vedetei au pus din cenușă într-o țigară și au spus că astfel au luat o gură de măreție din starul care a plecat pe lumea cealaltă.

Se pare că ideea fascinantă a fost chiar a lui 2Pac însuși. Versurile piesei „Black Jesus ale lui Shakur afirmă: „Pahare, umplute cu lichior, ultimele dorințe sunt să fumați cenușa mea”.

Așadar, prietenii rapperului au decis să onoreze acea dorință. Pe lângă fumat, serviciul memorial a prezentat „niște aripi de pui” și „sifon portocaliu”, potrivit interpretului Young Noble.

„Lui Pac i-au plăcut genul ăsta de nebunii. Așa că ne luăm propriul nostru rămas bun”, a spus unul din prietenii rapperului în 2011. 

Hunter S Thompson

Autorul și jurnalistul „gonzo” Hunter S Thompson a murit în 2005. Printre cei devastați de pierderea sa se afla și starul Johnny Depp.

Solicitarea lui Thompson pentru ceea ce urma să se întâmple cu rămășițele sale a fost fascinantă.  Cu toate acestea, cerințele sale nu au creat un șoc. Bărbatul a trăit o viață uimitoare și dramatică.

Cererea făcută de actor a fost ca după moartea sa să fie incinerat, ca mai apoi să i se pună cenușa într-un tun. Și-a dorit să plece din această lume cu o explozie. Aparent, Johnny Depp a intervenit pentru a onora ultima dorință a prietenului său.

Jack Nicholson, Bill Murray și Sean Penn au participat la evenimentul de omagiere a lui Hunter S Thompson, pentru a viziona focurile de artificii.

„Depp a finanțat ceremonia. Asta a implicat ridicarea tunului în vârful unui turn de 47 metri de la ferma Colorado a lui Thompson”, a declarat un prieten al actorului.

Îți rozi unghiile? Cum scapi de ticuri

Recomandarile noastre