Ce vedete nu vor să participe la Asia Express. Iată care e motivul

Ce vedete nu vor să participe la Asia Express. Iată care e motivul
Începe sezonul 5 al celebrei emisiuni Asia Express. Cine sunt vedetele care au bătut palma cu producătorii.

Dacă unele vedete abia așteptau provocarea din Asia Express, altele au fost ferme și au spus un nu hotărât.

Ce vedete nu vor să participe la Asia Express. Iată care e motivul

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik printre vedetele care au refuzat să participe la emisiune s-a numărat Iulia Albu dar și Sore, care au mărturisit că nu-și pot lăsa copiii singuri pentru atât de multă vreme. ”Din păcate, nu, nu plec! Nu pot să plec de lângă Erin pentru două luni, e puțin cam mult.

Am luat în considerare, ne-am dorit, dar a cântărit mai mult decizia de a sta lângă ea. Nu știu, să mai crească… Până pe la 20 de ani. Sunt momente în care trebuie să pui în balanță oportunitățile din carieră și familia, iar eu aleg familia întotdeauna”, a declarat Sore.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au spus da

Sursele spun că s-a bătut palma până acum cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu care au acceptat bucuroase să plece în aventura vieții. De asemenea, se vor mai bucura de ceea ce vor vedea și Cătălin Bordea și Micutzu, iar toată lumea așteaptă momentele în care aceștia vor stârni hohote de râs.

Ce se întâmplă cu Gina Pistol

Deși toată lumea o vrea la cârma emisiunii, se pare că Gina Pistol nu e hotărâtă dacă să participe la emisiune sau nu, iar motivul este micuța Josephine pe care nu vrea să o lase singură în perioada filmărilor. Dacă aceasta nu va dori să fie prezentator, probabil va reveni în schemă Irina Fodor.

Pe de altă parte, sursele spun că implicat în sezonul 5 va fi și Cuza de la Noaptea târziu, finalist la Asia Express: Drumul Împăraților sezon 4. Filmările pentru Asia Express vor începe după data de 25 mai, iar traseul emisiunii va fi America de Sud, probelele concurenților se vor desfășura în Mexic și Columbia.

Sursă foto: antena