Ce vrăji a mai făcut Bianca Drăgușanu. Blondina are o nouă preocupare

Ce vrăji a mai făcut Bianca Drăgușanu. Blondina are o nouă preocupare
În lumina ultimelor evenimente din viața ei, Bianca Drăgușanu s-a apucat de făcut vrăji, Ce preocupare are acum blondina.

Bianca Drăgușanu s-a apucat de vrăji. Asta după ce un eveniment imprevizibil i-a încurcat tot programul în weekend. Mai exact, blondina a fost chemată de urgență la mașină de către angajații unui mall din București. Când a ajuns în parcare, bolidul ei era înconjurat de mai mulți oameni. Motivul? O pisicuță se ascunsese sub roata mașinii, pe interior. 

„Dragii, mei, o nouă zi, o nouă întâmplare petru mine. Am venit din mall, anunțată la microfon cu numărul mașinii mele. Multă lume aici, spectatori, care m-au anunțat că, ce credeți? În mașina mea a intrat un pisic, pe care Horia încearcă să-l scoată, dar nu știu cum!”, a spus Bianca uimită pe InstaStory. Imediat după ce a fost scos, pisicul și-a găsit și stăpân. El va merge la prietena Biancăi, Elisabeta Vlădescu. Mai mult decât atât, pisicuța era neagră, iar Bianca nu s-a putut abține să nu constate că, în general, pisicile negre sunt aducătoare de noroc. 

Ce vrăji a mai făcut Bianca Drăgușanu. Ritual cu lumânări, la ceas de noapte 

Ulterior, Biancăi se pare că i s-a deschis apetitul pentru magie, căci, alături de două prietene, s-a apucat de făcut vrăji. A aprins conștiincios lumânări și s-a apucat de meditație, pe covor. A filmat totul, bineînțeles și a împărtășit pe Instagram cu fanii. 

Nu este clar ce vrea blondina să facă, însă s-a lăsat cu plecăciuni pe covor, precum și cu câteva semne obscene. Mai există, bineînțeles, varianta în care Bianca s-a hotărât să roage universul pentru noroc, sau îndeplinirea vreunui vis precum o nouă operație estetică, sau noroc în dragoste. Nu se poate ști, căci vedeta nu a clarificat care a fost scopul meditației la ceas de seară, astfel că nu putem decât să speculăm. Și, bineînțeles, să așteptăm eventualele rezultate, fie ele bune sau rele. 

Foto: Instagram

Exclusiv. Lui Dani Oțil îi plac femeile. Dar trebuie să îndeplinească anumite condiții