Cea mai mare artistă a Rusiei, Alla Pugaciova, a plecat din țară. Dacă „trădătoarea” vorbește, Vladimir Putin ar putea fi pus la pământ

Cea mai mare artistă a Rusiei, Alla Pugaciova, a plecat din țară. Dacă „trădătoarea” vorbește, Vladimir Putin ar putea fi pus la pământ
La doar câteva zile de când Vladimir Putin a invadat Ucraina, Alla Pugaciova, emblema muzicii rusești, a părăsit țara, fără ca cineva să știe unde se află.

Misterul plecării din Rusia a celui mai mare star Alla Pugaciova încă nu a fost deslușit.

Cea mai mare artistă a Rusiei, Alla Pugaciova, a plecat din țară. Dacă „trădătoarea” vorbește, Vladimir Putin ar putea fi pus la pământ

Presa de la Kremlin a numit-o pe Alla Pugaciova trădătoare, pentru că a părăsit corabia. Nimeni nu știe de ce a plecat din Rusia și nici unde s-a dus, dar, scriu publicațiile independente din Rusia, Vladimir Putin e speriat. Și încearcă cât poate să oprească o posibilă ieșire publică a artistei care ar putea pune punctul pe I privind războiul din Ucraina.

Chiar dacă Diva sau Țarina poporului rusesc cum este supranumită, nu a spus până acum nici un cuvânt, a făcut-o soțul ei chiar în prima zi în care trupele lui Putin au invadat Ucraina. El a publicat pe contul de socializare un mesaj tulburător: „De dimineață sunt în legătură cu rudele și prietenii din Ucraina! Nu pot să pun în cuvinte cum mă simt!

Cum este posibil așa ceva! Nu există nicio justificare pentru război! Nu războiului!”. La câteva zile de la postare, cuplul, alături de cei doi copii, au plecat din Rusia. Există supoziții că ar fi în Israel, unde aceasta se ducea frecvent în vacanțe, dar, spun unele voci, Pugaciova ar fi putut alese și Cipru sau Letonia.

Este pentru prima dată când s-a anulat Festivalul Florilor Galbene

Când Alla Pugaciova avea doar 16 ani, a creat o sărbătoare care ține de zeci de ani. În fiecare primăvară, ea culegea flori galbene, apoi mergea prin Moscova și le dădea oamenilor necăjiți. După 56 de ani, Festivalul Florilor Galbene nu s-a ținut. Pe 6 martie, în loc să primească invitație la festival, rușii au auzit că Alla a părăsit Rusia.

Multă lume a mers la castelul ei din satul Griaz, unde portarul le-a arătat un bilețel din partea vedetei lor iubite: „Vă împuternicesc pe voi să rezolvați primăvara. Vă mulțumesc, dragii mei fani”.

„Mă voi întoarce, o s-o rezolvăm, o să vin la biserica ta”

Un preot, bun prieten, a vorbit despre ea chiar în timpul liturghiei: „Trăim într-o himeră satanică, prieteni. N-ați auzit, nu știți? N-ați simțit în aer? Pugaciova a părăsit Rusia pentru totdeauna. Doamne, cum am așteptat momentul ăsta”. Pe 10 martie, Alla a dat singurul semn de viață de până acum: „Te bucuri prematur, Andriușa.

Vacanțele, concediile și tratamentul nu sunt considerate emigrare. Mă voi întoarce, o s-o rezolvăm, o să vin la biserica ta, mă voi ruga pentru tine, blasfematorule”, i-a răspuns cântăreața, care le-a dat de înțeles tuturor că nu ar fi vorba de un exil.

Sursă foto: ea.md