Cea mai puternică rugăciune care vă ajută să aveți spor la serviciu. Încercați și veți vedea diferența

Cea mai puternică rugăciune care vă ajută să aveți spor la serviciu. Încercați și veți vedea diferența
De cele mai multe ori, indiferent cât încercăm să fim atenți la problemele de la serviciu, gândul ni se duce în altă parte. Această rugăciune vă va fi de un mare ajutor.

Rugăciunea trebuie să facă parte din rutina zilnică a unui credincios, pentru că îl ajută să scape de toate problemele. Chiar și de cele mai grele de la serviciu.

Cea mai puternică rugăciune care vă ajută să aveți spor la serviciu. Încercați și veți vedea diferența

Când situația de la serviciu nu este tocmai plăcută, șeful e pe toane, iar dumneavoastră pur și simplu nu puteți să vă concentrați din diverse motive, nu căutați tot felul de soluții complicate. Rostiți o rugăciune și inima vi se va umple de bunătatea Domnului. Veți avea spor și pace la muncă și lucrurile vor începe să funcționeze conform planului.

Această rugăciune este una cu totul și cu totul specială, despre care se spune că reușește să facă adevărate minuni atunci când nimeni nu mai crede că s-ar putea întâmpla ceva.

Se rostește la începutul lucrului

Pentru ca efectele să fie cele pe care le doriți, această rugăciune trebuie citită în fiecare zi, la începutul lucrului. Dacă aveți posibilitatea, aprindeți și o lumânare. „Doamne, Dumnezeul meu. Bunăvoinţa ta este un turn în jurul meu şi a locului unde lucrez.

Transformă acum şi aici toţi duşmanii în oameni amabili şi responsabili, transforma toată dizarmonia în armonie, transformă toată nedreptatea în dreptate, transformă tot conflictul în înţelegere şi pace. Alungă prin Puterea Ta spiritele Răului din sufletul oamenilor care lucrează aici, dă-le pace sufletească, toleranţă şi bună înţelegere. Amin”.

Rugăciune după încetarea lucrului

De asemenea, sfinții părinți recomandă să spuneți și rugăciunea după terminarea lucrului, pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru toate binefacerile primite.  „Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeul”e a toată milostivirea şi îndurarea, Care ai nemăsurată milă, nespusă şi neajunsă iubire de oameni, căzând acum către a Ta slavă, cu frică şi cu cutremur.

Aduc Ţie mulţumire pentru binefacerile de care m-ai învrednicit pe mine, nevrednicul robul Tău. Te slăvesc şi Te laud şi Te cânt ca pe un Domn, Stăpân şi Făcător de bine; şi iarăşi căzând înaintea Ta, Îţi mulţumesc şi cu smerenie mă rog nemăsuratei şi negrăitei Tale milostiviri ca şi de acum înainte să-mi dăruieşti faceri de bine, ca să sporesc în dragostea faţă de Tine şi de aproapele meu. Izbăveşte-mă de tot răul şi necazul.

Dăruieşte-mi linişte. Şi mă învredniceşte în toate zilele vieţii mele totdeauna mulţumire să-Ţi aduc şi să grăiesc şi să cânt cele preabune Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin”.

Sursă foto: huff