Cel mai de succes videoclip pentru Eurovision. E în trending

Cel mai de succes videoclip pentru Eurovision. E în trending
Videoclipul piesei care reprezintă România la Eurovision, a reușit o performanță uriașă. Piesa intră în trending, cu milioane de afișări pe YouTube.

România a produs cel mai de succes videoclip pentru Eurovision. Videoclipul piesei „Amnesia” care reprezintă România anul acesta la Eurovision Song Contest a acumulat peste 2,2 milioane de afişări pe YouTube.  Reușita „proiectului României la Eurovision”, cum îl numeşte TVR, e imensă. Piesa e interpretată de Roxen. Iar videoclipul este regizat de Bogdan Păun. De la momentul difuzării lui, clipul a înregistrat aproximativ 1,4 milioane de vizualizări pe canalul Eurovision Song Contest (ESC) şi mai mult de 850.000 de vizualizări pe canalul cântăreţei.

Cel mai de succes videoclip pentru Eurovision

Potrivit unui comunicat de presă, Roxen a început repetiţiile pentru show-ul pe care îl va susţine pe 18 mai pe scena din Rotterdam. Artista a înregistrat piesa „Amnesia” live-on-tape. Acest tip de înregistrare este o premieră în istoria concursului şi a fost solicitată tuturor artiştilor participanţi.

Solicitarea realizatorilor show-ului a venit în contextul în care  organizatorii sunt nevoiți să ia în calcul și eventualitatea în care unii dintre participanți nu vor putea călători în Ţările de Jos, din cauza unor eventuale restricţii impuse de pandemie.

Eurovisionul din acest an, test pentru guvernul olandez

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”. Semifinalele sunt programate pe 18 şi 20 mai. Finala concursului are data stabilită la 22 mai. Aceasta va fi ediția cu numărul 65 a concursului. Participă – alături de România – alte 40 de ţări.

Așa cum am arătat, România va fi reprezentată la ESC 2021 de Roxen, care va interpreta melodia „Amnesia” în prima semifinală. Săptămâna trecută, organizatorii Eurovision Song Contest au anunţat că pentru ediţia de anul acesta va fi permisă participarea a 3.500 de spectatori la evenimentul din Rotterdam.

Și acest spectacol a fost inclus de guvernul olandez în seria de evenimente- test pe care le derulează. Acestea au menirea de a stabili dac, în contextul pandemiei, publicul poate, totuși, participa la evenimente de amploare, cum ar fi spectacolele și festivalurile.

Sursa foto: Instagram

Oana Vențel, o vedetă populară în haină militară. Are peste 8 milioane de vizualizări