Cel mai mare secret al Andreei Mantea are legătură cu puterea dragostei

Cel mai mare secret al Andreei Mantea are legătură cu puterea dragostei
Andreea Mantea a părăsit „Puterea Dragostei” pentru adevărata putere a dragostei. Fanii sunt în lacrimii. „Nu mai are nici un farmec fără dumneavoastră la Puterea Dragostei. Nu mai ma uit de loc. O seara plăcută”, i-a scris unul dintre ei. Mantea însă privește zâmbind spre mâna ei stângă.

Ați ghicit, pe inelar tronează de ceva timp un sperb inel cu diamante. Iar fosta prezentatoare de la „Puterea Dragostei”, difuzat de Kanal D, are planuri importante de viitor: va întemeia o familie. Din moment ce poartă inelul, a spus ”Da”, iar acest răspuns a și determinat-o să renunțe la emisiunea care a făcut-o celebră, pentru a reveni în țară.

Iată încă o dilemă existențială pentru fani: nu știu cine e alesul. Nu apare în nicio fotografie. Doar mâna i se vede într-una în care ține de mâna cu inelul Andreei Mantea, lângă care vedeta Kanal D a scris: „Tin soarele și iubirea în mâini”.

Anul trecut, la alegeri, Mantea a mai postat o imagine cu mâna iubitului ei, făcând, cu a ei, o inimioară, deasupra cărților de identitate.

Prietenii binevoitori povestesc din viața vedetei

”Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.


Cine credeți că decide unde pleacă familia în vacanță?

Donează unui muzeu obiectele care își amintesc de fostul iubit


Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, au mărturisit persoane din anturajul brunetei pentru Impact.ro.

Cine este iubitul misterios?

De când s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. O vreme, toată lumea credea că, de fapt, prezentatoarea TV s-ar fi împăcat cu luptătorul MMA.  Tot „prietenii” Andreei au dezvăluit și cine e iubitul acesteia. „Un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist”. Se pare că acesta lucrează tot în televiziune și are o relație cu vedeta de aproape cinci ani.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre