Cele 9 scene umilitoare! Prințul William primește o palmă dură de la Netflix. Intimitatea familiei, expusă în „The Crown”

Cele 9 scene umilitoare! Prințul William primește o palmă dură de la Netflix. Intimitatea familiei, expusă în „The Crown”
Netflix a ignorat complet rugămințile prințului William de a nu exploata interviul mamei sale, prințesa Diana, cu jurnalistul Martin Bashir. Episodul apare în timpul celei de-a cincea serii din „The Crown”, iar imaginile îl arată pe fiul ei, elev, pe atunci, la Eton, urmărind totul la televizor, în timp ce tatăl său, regele Charles, plânge nervos.

Serialul, care va fi difuzat pe 9 noiembrie, va recrea interviul de o oră din 1995 cu jurnalistul BBC are cel puțin 9 scene umilitoare pentru familia regală. De asemenea va include părțile sale cele mai delicate și va prezenta scene din intimitatea familiei. Inițial, s-a crezut că producătorii au tăiat scena. Dar nu este așa. Recreerea scenei îl arătă pe William urmărind interviul la televizor, în timp ce Charles strigă și plânge când Daiana îi pune la îndoială capacitatea de a fi rege, relatează The Sun.

Serialul va prezenta un segment de patru minute și 23 de secunde din interviu. Fragmentul include, de asemenea, remarca Dianei că „eram trei în căsătorie”, cu referire la relația dintre Charles și Camilla.

Prințul William, ignorat. Netflix difuzează 9 scene umilitoare pentru familia regală

Prințul William a cerut ca imaginile din interviu să nu mai fie difuzate niciodată, însă Netflix nu a ținut cont de rugămințile lui. Și nici de cele ale fratelui acestuia, prințul Harry, care a semnat un contract de 112 milioane de lire sterline cu serviciul de streaming pentru el și soția sa Meghan. Fiul cel mic al prințesei Diana a susținut că interviul a declanșat evenimentele care au făcut ca mama lui să-și piardă viața doi ani mai târziu.

În acest context, editorul-șef al Majesty Magazine, Ingrid Seward, a declarat presei britanice că „William va fi furios.  Aceasta este mama lui și memoria ei căreia îi fac asta. Trebuie să fie foarte frustrant, deoarece nu poate spune mai mult, pentru că doar îi va oferi Netflix mai multă publicitate”.

Interviu controversat

Amintim că prințul William a spus în aprilie că interviul „a mizat pe temerile ei și a alimentat paranoia”. Reacționând la raportul condamnator Lordului Dyson cu privire la modul în care a fost obținut interviul inițial, el a spus: „Este binevenit că BBC acceptă în totalitate concluziile lui Lord Dyson – care sunt extrem de îngrijorătoare. Că angajații BBC au mințit și au folosit documente false pentru a obține interviul cu mama mea. S-au făcut afirmații ridicole și false despre Familia Regală, care s-au jucat cu temerile ei și au alimentat paranoia.

(Bashir) a manifestat o incompetență jalnică atunci când a investigat plângerile și preocupările legate de program. (…) Părerea mea este că modul înșelător în care a fost obținut interviul a influențat substanțial ceea ce a spus mama mea. Acest program „Panorama” nu are nicio legitimitate și nu ar trebui să fie difuzat din nou.  A stabilit efectiv o narațiune falsă care, de peste un sfert de secol, a fost comercializată de BBC și de alții”.

Amintim că raportul independent a aruncat BBC într-una dintre cele mai grave crize din istoria sa. Cei doi frați prinți au acuzat postul de televiziune că a ruinat viața mamei lor. Și că a contribuit la producerea evenimentelor ce au dus la moartea ei doi ani mai târziu.

Diana și „rochia ei de răzbunare”

Noua serie, care începe săptămâna viitoare, documentează despărțirea Dianei de regele Charles, pe atunci prinț. Totodată, include o reconstituire a momentului în care prințesa a purtat ceea ce a devenit cunoscut sub numele de „rochia ei de răzbunare” – o piesă de mătase de Christina Stambolian. Diana a purtat-o ​​la o petrecere Vanity Fair de la Serpentine Gallery în iunie 1994. În aceeași noapte a fost difuzat un documentar în care Charles a recunoscut că i-a fost infidel Dianei, cu Camilla.

Cele 9 scene umilitoare pentru Familia Regală din noua serie „The Crown

Presa internațională susține că Netflix ar folosi în cea mai nouă serie „The Crown” un limbaj exagerat în recreerea scenei interviului. Și că, anumite secțiuni din acesta, așa cum sunt ele prezentate, ar fi inventate. Iată cele 9 scene umilitoare pentru familia regală, așa cum sunt ele relatate de presa internațională.

SCENA 1

Martin Bashir (MB): Alteța Voastră Regală, credeți cu adevărat că membrii familiei regale au fost pe urmele voastre?

Prințesa Diana (PD): Când m-am despărțit de Prințul de Wales, am fost văzută ca problema numărul unu, prima de felul acesta.

SCENA 2

MB: Când s-a născut primul vostru fiu, acesta trebuie să fi fost un moment foarte fericit?

PD: Când s-a născut William, m-am simțit rău, am suferit de depresie postnatală.  Am vrut doar să stau în pat toată ziua. Eram într-un loc foarte întunecat.

MB: Ați cerut ajutor?

PD: Presupun că dacă ești prima persoană dintr-o familie care se simte vreodată defavorizată, atunci este destul de greu să obții sprijinul de care ai nevoie, așa că suferi singur.

SCENA 3

MB: Se spune că soțul vostru și-a reaprins relația cu doamna Camilla Parker Bowles în jurul anului 1986, a continuat acest lucru până la ruperea căsniciei tale?

PD: Ei bine, eram trei în această căsnicie, așa că a fost puțin aglomerat.  Am fost devastată?  Da.  M-am simțit ca un eșec?  Mmm.

MB: Reflectând înapoi, spuneți că Familia Regală a renunțat efectiv la tine?  De ce credeți că este așa?

PD: Pentru că nu fac lucrurile așa cum le fac ei.  Pentru că vreau să mă conectez cu oamenii din punct de vedere emoțional și să-i aline în dificultate.

MB: Și acesta nu este ceva ce oferă Familia Regală?

PD: Trebuie să vă amintiți că nu m-am căsătorit doar într-o familie, m-am căsătorit într-un sistem. Dar nu voi pleca în liniște. Voi lupta până la capăt.

MB: Ce impact credeți că a avut asupra prințului William ruperea căsătoriei tale?

PD: Ei bine, este un băiat care gândește serios, așa că este greu de știut încă impactul, va trebui să așteptăm câțiva ani pentru a vedea.

SCENA 4

William se uită la televizor la Eton, dar se îndepărtează de ecran când un profesor întreabă: „Ești bine?”

SCENA 5

MB: Credeți că prințul Charles va fi rege?

PD: Cine știe ce va aduce soarta, este un rol foarte solicitant și sufocant și Charles a fost mereu în conflict în privința asta.

SCENA 6

Prințul Charles urmărește interviul și exclamă: „O, Doamne!”. El adaugă: „Ce naiba face ea?”

SCENA 7

MB: Unii s-ar putea să vadă asta ca o răzbunare pe Prințul de Wales.

PD: Nu vorbesc cu amărăciune sau furie, ci cu tristețe, pentru că mariajul nostru a eșuat.

SCENA 8

Charles este arătat plângând.

SCENA 9

MB: Credeți că veți fi vreodată regină?

PD: Mi-ar plăcea să fiu o regină a inimii oamenilor.  Dar nu îmi imaginez că voi fi vreodată regina acestei țări, nu.  Nu cred că mulți oameni vor cere asta; când spun oameni, mă refer la cei din vârf, de partea soțului meu, pentru că au decis că sunt o problemă, punct. O răspundere. Dar cineva trebuie să iasă în stradă și să ofere oamenilor dragostea de care au nevoie.

Sursa foto: Netflix