Cele mai folosite ceaiuri pentru slăbit

Cele mai folosite ceaiuri pentru slăbit
Consumul de ceai a fost asociat de nenumărate ori cu o mulțime de beneficii aduse organismului. După apă, ceaiul este cel mai consumat lichid în întreagă lume. Uite ce ceaiuri ajută la slăbit!

Multe studii au demonstrat că un consum regulat de ceai ajută la scăderea în greutate și la reducerea grăsimii absominale.

O silueta suplă are nevoie de ingrediente care contribuie la accelerarea arderilor metabolice. Orice exces culinar se poate atenua cu ajutorul ceaiurilor din plante, cu efecte antiadipoase.

Cele mai folosite ceaiuri pentru slăbit

Cei de la platforma Brightside au realizat o lista cu cele mai bune ceaiuri pentru slăbit și rămâne la latitudinea ta să faci alegerea care ți se potrivește, scrie doctorulzilei.ro.

Ceaiul verde

Știi deja că este unul dintre cele mai sănătoase ceaiuri, dar și printre cele mai consumate în întreagă lume. Și nu degeaba este considerat sănătos, deoarece s-a demonstrat că acest tip de ceai este bogat în catechine, adică antioxidanți naturali care stimulează metabolismul să ardă mai multe grăsimi. În special abdomenul este vizat, iar prin consumul regulat de ceai verde poți să scapi de țesutul adipos de pe burtă.

Ceaiul alb

Este ceaiul cel mai puțin procesat și frunzele sunt culese când planta este încă tânără. Aroma lui este una distinctă, iar gustul ușor dulceag te va surprinde. Chiar dacă nu obișnuiești să-l consumi, poți să îl încerci pentru proprietățile lui ajută la scăderea în greutate. Un studiu recent arată că ceaiul alb inhibă formarea noilor celule adipoase, astfel că și creșterea în greutate este redusă. Se recomandă consumul de ceai alb când vrei să slăbești, deoarece el favorizează arderea grăsimilor.

Ceaiul Oolong

Este un tip de ceai tradițional chinezesc care are un gust puternic, fiind ușor fructat. Specialiștii îl recomandă pentru slăbit, deoarece la fel ca și celelalte tipuri de ceai, și acesta are un efect de accelerare a metabolismului, astfel încât el va arde mai multe grăsimi.

Ceaiul Puerh

Face parte din familia ceaiurilor negre chinezești, însă spre deosebire de ceaiul negru obișnuit, acesta este fermentat. Are un efect calmant, ajută la arderea grăsimilor și este indicat după masă. Alte studii au arătat că ceaiul Puerh scade nivelul glicemiei și al trigliceridelor.

Ceaiul negru

Este bogat în nutrienți care sunt diferiți de cei din ceaiul verde, însă este la fel de eficient pentru slăbit. Ceaiul negru este bun pentru slăbit pentru că are flavonoide, antioxidanți naturali care favorizează scăderea în greutate. Un alt beneficiu adus de consumului regulat de ceai negru este legat de faptul că s-a constatat că acesta stimulează producția unor substanțe bune în intestine și prin urmare stimulează metabolsimul să ardă mai multe grăsimi. Mai mult, cele mai recente cercetări arată că prin consumul de ceai și cafea cu regularitate se elimina riscul de diabet zaharat de tip 2. Cercetătorii au descoperit că trei cești de cafea sau ceai pe zi pot să reducă riscul de diabet cu până la 42%.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp