Cele mai scumpe 10 divorțuri ale celebrităților

Cele mai scumpe 10 divorțuri ale celebrităților
La Hollywood circulă o vorbă:  ar fi bine să te gândești de două ori înainte să divorțezi. Deși aici pare să fie lumea strălucirii și a glamourului, nu totul se dovedește a fi luminos și însorit. 

În cele din urmă, celebritățile sunt și ele doar oameni, care au parte de dragoste, gelozii, certuri și multiple drame relaționale, drame care se sfârșesc adesea în divorțuri. Un divorț este întotdeauna enervant, dar cu cei bogați și faimoși lucrurile sunt puțin diferite.  Despărțirile includ sume de bani, amețitoare, așa că mai jos am enumerat cele mai răsunătoare divorțuri, scrie Harpers Bazaar.

Jennifer Lopez și Chris Judd

A fost o căsnicie de scurtă durată, de nouă luni, dar divorțul de Jennifer Lopez și coregraful Chris Judd a costat peste 14 milioane de dolari.

Ivana și Donald Trump

Înainte de a deveni președinte al Statelor Unite, Donald Trump era deja cunoscut ca un cuplu social cu soția sa Ivana.  Cei doi au decis să divorțeze după 14 ani de căsnicie, acțiune care a costat peste 20 de milioane de dolari.

Mick Jagger și Jerry Hall

În timpul mariajului cu Bianca Jagger, Mick Jagger a înșelat-o cu modelul Jerry Hall, făcând ca mariajul lui cu Bianca să se încheie în 1978. Din păcate, căsnicia lui cu modelul s-a dovedit și ea nereușită, în final, cei doi divorțând după nouă ani. Suma disputată a fost 25 de milioane de dolari.

Amber Heard și Johnny Depp

Johnny Depp, veste uluitoare după procesul răsunător: fosta soție are un copil cu o femeie

Subiectul încă ne ține mințile ocupate în ultimele săptămâni: divorțul dintre Amber Heard și Johnny Depp.  Cei doi se luptă într-o sală de judecată din statul american Virginia, iar acuzațiile continuă să crească.  După divorț, Amber Heard a primit deja 7 milioane de dolari de la fostul ei soț, dar ea pare să nu fie mulțumită de asta.  De atunci, ea a cerut 100 de milioane de dolari de la Johnny, și așteptăm să vedem decizia instanței în această dispută. Toată America urmărește procesul transmis în direct de televiziuni și deja publicul s-a împărțit în două tabere de susținători.

Heidi Klum și Seal

Modelul de top Heidi Klum și Seal au fost văzuți ca și cuplul de vis al anilor 2000.  Cu toate acestea, după nouă ani de căsătorie și trei copii, basmul s-a încheiat.  Costul divorțului?  Între 50 și 70 de milioane de dolari.

Madonna și Guy Ritchie

Din 2000 până în 2008, Madonna a fost căsătorită cu regizorul de film Guy Ritchie, cu care are doi fii.  După opt ani de căsnicie, costurile divorțului au crescut vertiginos, ajungând la aproape 92 de milioane de dolari.

Adele și Simon Koneckic

Adele este acum din nou fericită în dragoste, dar divorțul de fostul ei soț Simon Konecki a fost finalizat abia în martie 2021.  În total, cei doi au fost căsătoriți doar trei ani, dar costul divorțului a ajuns la peste 90 de milioane de dolari.

Brad Pitt și Angelina Jolie

Cine nu a fost fan Brangelina?  Basmul dintre cele două superstaruri s-a încheiat în 2016, când Angelina a cerut divorțul de fostul ei soț Brad. Până în prezent, divorțul este încă în curs, iar costul este estimat la peste 100 de milioane de dolari.

Tiger Woods și Elin Nordegren

După șase ani de mariaj, căsătoria dintre Tiger Woods și Elin Nordegren a luat sfârșit.  El a trebuit să-i plătească peste 110 milioane de dolari.

Jeff și MacKenzie Bezos

Dacă credeai că divorțurile de mai sus au costat destul de mult, mai gândește-te o dată. Jeff și MacKenzie Bezos nu mai vorbesc de milioane, ci de miliarde.  După 25 de ani de căsnicie, cei doi s-au despărțit și MacKenzie a primit 38 de miliarde de dolari în acțiuni, devenind dintr-o singură mișcare, cea mai bogată femeie de pe pământ.

Sursa foto: Instagram