La 86 de ani, celebra cântăreață Marina Voica șterge praful încălțată în pantofi cu toc. Iată motivul

La 86 de ani, celebra cântăreață Marina Voica șterge praful încălțată în pantofi cu toc. Iată motivul
La 86 de ani, Marina Voica a rămas la fel de frumoasă și atrăgătoare. De când se știe, a ales un stil de viață sănătos, dar mai face un lucru care-i menține frumusețea și eleganța.  

Când apare pe scenă, Marina Voica impresionează și acum. Celebra cântăreață nu se lasă și pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Într-un interviu pentru Impact, doamna muzicii ușoare românești le-a sfătuit pe doamne și domnișoare să încalțe pantofi și sandale cu toc, pentru că doar așa vor arăta cât de frumoase sunt și, în plus, li se va schimba și mersul „E frumos pentru orice picior și pentru orice înălțime, un pantof cu toc te înalță, te arată cu mult mai feminină. La un moment dat, dacă porți prin casă doar papuci largi, foarte greu mai suporți pantofii cu toc.

„E bine și cu adidași comozi, dar ce bine te simți și pe toc! Și mersul e altfel”

Așa că eu, dacă știu că am spectacol, port prin casă câteva zile acei pantofi cu toc. Șterg praful și încălzesc mâncarea încălțată cu ei, ca să se adapteze piciorul, ca să nu mă strângă pe scenă. Am și foarte mulți adidași, din toate culorile, foarte frumoși, unii, cu talpă joasă, alții, cu toc ascuns. E bine și cu adidași comozi, dar ce bine te simți și pe toc! Și mersul e altfel. Să auzi pașii, să faci poc, poc, pe străzi, cu tocurile…!”, spune Marina Voica, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Fostă gimnastă în Rusia, nu și-a pierdut obiceiul

A fost îndrăgostită de sport și are un corp de invidiat. Marina Voica susține că nu există o zi în care să nu facă 100 de genoflexiuni. Cântăreața le spune doamnelor și domnișoarelor cum să facă cel mai bine sport ca să nu aibă probleme cu mersul. „Așa reușesc să îmi antrenez picioarele, să le am zdravăne, să nu cad pe stradă.

De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia. Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară. De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi”, susține Marina Voica.

Recomandarile noastre