Celebrul comediant Mihai Bobonete a anunțat divorțul. Iată motivul

Celebrul comediant Mihai Bobonete a anunțat divorțul. Iată motivul
Mihai Bobonete și soția lui au avut întotdeauna o relație minunată, dar într-o zi, comediantul a făcut un anunț cel puțin ciudat.

Anunțul surprinzător al lui Mihai Bobonete i-a șocat pe toți cei care îl cunosc. Ce s-a întâmplat cu actorul.

Celebrul comediant Mihai Bobonete a anunțat divorțul. Iată motivul

Invitat recent într-un podcast, Mihai Bobonete a povestit despre un episod recent din viața lui. S-a întâmplat în plină pandemie, când acesta, și-a anunțat soția că vrea să bage divorț. Norocul artistului a fost că partenera de viață a luat totul sub formă de glumă și i-a răspuns că el poate să-și dorească acest lucru, doar că nu are cum, pentru că era lockdwn. Mai mult, Bobonete a amintit și de faptul că soția nu l-a lăsat nici să se tatueze, iar acest lucru l-a supărat.

„Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă?”

„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…)

Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă? (…)”, a mărturisit Mihai Bobonete, în cadrul unui podcast, pe YouTube.

Soția l-a ajutat să scape de frici

Nu demult, Bobonete a vorbit și despre faptul că soția sa i-a fost mereu alături în cele mai grele situații și l-a ajutat să scape de fricile care o bună bucată de timp i-au măcinat sufletul. Ea îl ajută să treacă peste toate fricile care le are, dar Mihai e speriat că ar putea să o piardă și pe aceasta. Într-o asemenea situație, el a hotărât că e momentul să meargă la psiholog.

„Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

„Sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”

Dar pentru toate astea există soția mea sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, a povestit Mihai Bobonete.