Chef Florin Dumitrescu s-a dat romantic și nu a ascuns asta. Iată ce a făcut!

Chef Florin Dumitrescu s-a dat romantic și nu a ascuns asta. Iată ce a făcut!
E o zi foarte importantă, azi, pentru chef Florin Dumitrescu. Îndrăgitul chef împlinește șapte ani de relație alături de soția lui și i-a pregătit o surpriză de proporții.

A aflat toată suflarea românească cum o răsfață chef Florin Dumitrescu pe aleasa lui la aniversare. Anunțul împlinirii celor șapte ani de căsătorie a fost făcut public chiar de chef Florin Dumitrescu. Dar soția lui a fost ceva mai darnică cu fanii. Nu o să vă vină să credeți de ce a fost capabil chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu s-a dat romantic pentru aleasa lui

Pentru că luni împlinesc șapte ani de căsnicie, chef Florin Dumitrescu a ținut neapărat să își surprindă aleasa inimii. El a postat pe rețelele sociale o fotografie cu ei doi mire și mireasă. „Astăzi sărbătorim 7 ani. Cristina Sima Dumitrescu, te iubesc!”, i-a scris acesta.

Iar după asta, i-a pregătit prânzul. Unul romantic. „Când te dai romantic și-i zici soției „Mon amour, j’ai préparé pour aujourd’hui Pomme Dauphinoise” și ea-ți răspunde: „Aha. Cartofi gratinați. Sunt bio?””, a mai relatat îndrăgitul jurat al emisiunii Chefi la cuțite.

Dar marea surpriză e alta. Dincolo de fotografia de la nuntă, și dincolo de cartofii gratinați, chef Florin Dumitrescu i-a cântat iubitei sale soții o serenadă. La pianul alb Yamaha din dotare. Cristina a fost așa de impresionantă încât n u s-a putut abține și l-a filmat pe minunatul ei soț cum a surprins-o la prima oră a dimineții. Unde mai punem că, pentru o impresie artistică adevărată, Florin și-a pus și pălăria de paie în cap.

Cadou aniversar, întreaga familie s-a ales cu câte un tricou inscripționat: wow mom, wow dad, wow kid de două ori. Cei soți au două fetițe minunate.

Dragoste la prima vedere

În 2010, în calitate de jurnalist, Cristina a mers la restaurantul unde lucra Florin, pentru a afla mai multe despre cum gătește. Chef Florin Dumitrescu s-a îndrăgostit pe loc de ea și i-a preparat un  desert special. A doua zi i-a cerut prietenia pe Facebook. A mințit că… i-a fost sugerată de rețeaua de socializare.

“Încă îmi reproșează că i-am dat numărul de telefon abia după două luni. Dar cred că ne-a prins foarte bine perioada de la început, când vorbeam foarte mult, ne scriam scrisori virtuale. A fost o perioadă romantică, în care ne-am cunoscut mai bine. Abia după ce i-am dat numărul de telefon am început să ieșim. Râdeam mult împreună și la fel suntem și astăzi”, a declarat și Cristina într-un interviu.

S-au mutat împreună după câteva zile de la prima întâlnire „oficială” între ei,  dar s-au ascuns cu lunile de prieteni și cunoscuți. La 3 ani de la prima întâlnire, s-a născut prima fetiță, Ava. Peste un an, cei doi s-au căsătorit, într-un cerc restrâns, iar  în 2015 a venit pe lume Mia.

Sursa foto: Instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri