Cheloo, plin de complimente la adresa Iuliei Albu! Durul din hip-hop, fascinat de agresivitatea stilistei

Cheloo, plin de complimente la adresa Iuliei Albu! Durul din hip-hop, fascinat de agresivitatea stilistei
Moment surprinzător pe scena iUmor, la Antena 1. În ediția care va fi difuzată duminică, Cheloo s-a arătat fascinat de stilista Iulia Albu! I-a făcut un duș de complimente și a surprins publicul cu declarațiile sale.

Dintre toate divele care au pășit prin fața lui, puține -sau poate chiar niciuna- au primit complimente grandioase din partea durului artist de hip hop, Cheloo.

Solistul trupei Paraziții a fost plăcut impresionat de prestația de roast a stilistei și a dat drumul unui val de aprecieri!

„Adevărul e că în lumea modei, Iulia e un fel de Cheloo!”

Printre invitaţii speciali ai ediţiei, care au urcat pe scenă pentru a-i „perpeli” la foc mic pe jurații Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, s-a numărat şi Iulia Albu.

„Am venit să vorbim despre femei!”, le-a spus aceasta juraţilor iUmor, însă Mihai Bendeac a înţeles cu totul altceva.

„La un moment dat a rămas într-o rochie de mireasă, dar nu înţelegeam ce scrie pe ea. Am crezut prima dată că vrea să mă ceară în căsătorie, pe cuvântul meu de onoare1”, a mărturisit acesta.

Cheloo s-a arătat şi el încântat de prezența ei: „Iulia a venit pe o poziţie de forţă, agresivă, am fost surprins!”, în vreme ce Şerban Copoţ a completat: „Adevărul e că în lumea modei, Iulia e un fel de Cheloo!”.

Și alte nume mari vor urca pe scenă

Cel de-al unsprezecelea sezon iUmor se apropie de final. Ajunși deja la sezonul unsprezece al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că pot fi departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viața publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulți ar îndrăzni să le rostească.

Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la vederea acestora și, mai ales, cum au primit remarcile usturătoare, telespectatorii vor afla duminică, în cea mai nouã ediţie iUmor.