Cine a ajutat-o cu adevărat pe Meghan Markle să depășească problemele personale anul trecut

Cine a ajutat-o cu adevărat pe Meghan Markle să depășească problemele personale anul trecut
Când vine vorba de probleme personale, acestea nu ocolesc casele regale. Odată cu ruperea de familia regală și mutarea peste Ocean, Meghan Markle a avut de îndurat numeroase situații deloc plăcute. De la comentarii acide, la luări de poziție oficiale și ultimatumuri date de însăși Regina Elisabeta II. A avut ajutor „specializat” ca să le depășească.

Noi informații cu privire la cine a ajutat-o cu adevărat pe Meghan Markle să depășească problemele personale anul trecut ies la iveală. Dezvăluirile vin din partea CEO-ului organizației caritabile pe care o patronează ducesa, Mayhew. Aceasta se ocupă cu protecția animalelor.

Câinii adoptați de Meghan Markle și prințul Harry au fost cel mai mare „sprijin” pe durata pandemiei, mai ales pentru ducesă, relevă o apropiată a acesteia. Animalele au ajutat-o să depășească „încercările și necazurile sale personale” din 2020.

Caroline Yates a oferit o perspectivă nouă asupra relației cu Meghan Markle. Ea arată cât de importanți sunt câinii adoptați de ea și prințul Harry – Guy și Pula.  Aceștia apar inclusiv pe felicitarea de Crăciun pe care cei doi duci de Sussex au trimis- partenerilor și apropiaților.

Cine a ajutat-o cu adevărat pe Meghan Markle să depășească problemele

Câinii adoptați de Meghan Markle au fost un mare „sprijin” în timpul COVID-19 și în „încercările și necazurile sale personale” din 2020, a dezvăluit CEO-ul organizației ei caritabile. Caroline Yates susține că ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, face referire adesea la cât de „importanți” au fost câinii – un beagle pe nume Guy și un labrador negru numit Pula.

„Ori de câte ori vorbim cu ducesa despre organizație, ea face întotdeauna referire la cât de importanți sunt câinii ei adoptați și ce mult au ajutat-o aceștia prin prezența lor”, a spus ea, pentru revista Hello! „Mai ales în tot ceea ce s-a întâmplat anul acesta. Cu COVID și cu încercările și necazurile personale prin care a trecut. A fost foarte frumos să împărtășim experiențele noastre cu ea. Despre cât de importante sunt animalele atunci când lucrurile sunt dure”.

Meghan, extrem de interesată de salvarea animalelor

Caroline a mai spus că, în ciuda faptului că Meghan s-a mutat în America împreună cu prințul Harry și fiul lor Archie, s-au schimbat foarte puține lucruri. Aceasta cere și primește actualizări regulate despre soarta animalelor ocrotite de organizație. Meghan este interesată în special de un program de intervenție asistată de animale. Numit TheraPaws, programul are ca scop promovarea bunăstării fizice, sociale și emoționale.

În mai anul trecut că Ducesa de Sussex lucrase în secret cu organizația ei.  Era „disperată” de găsirea unor surse de finanțare, pe fondul crizei coronavirusului. Meghan Markle a fost „în contact” cu organizația Mayhew pe tot parcursul crizei, potrivit ofițerului de presă al acesteia.

Site-ul organizației de caritate detaliază că „are nevoie disperată de fonduri suplimentare”. Nevoia e pentru a cumpăra provizii ca să poată  continua munca cu animalele. Sarah a adăugat că ducesa a fost „în contact” în perioada respectivă. Și a adăugat că „nu ar putea spune mult mai mult decât atât”.

Mayhew organizație patronată de ducesa de Sussex

O sursă din echipa ducilor de Sussex a explicat: „Ducesa este în contact și lucrează cu Mayhew în acest moment”. A adăugat că organizația este „mai mult decât o caritate clasică pentru animale”. Și că „a sprijinit foarte mulți alți oameni din comunitate” în timpul pandemiei.

Meghan susține adoptarea câinilor rămași fără stăpân. Ea a ales organizația caritabilă pentru animale Mayhew ca unul dintre primele sale patronaje. Ea a vizitat anterior adăpostul în ianuarie 2019. A fost o scenă emoționantă. I-a  fost prezentată Maggie, o cățelușă adoptată de organizație.

Ducesa a luat-o imediat pe Maggie în brațe, când a văzut-o tremurând. A strâns-o la piept în timp ce vorbea cu personalul Mayhew. Și în ianuarie 2020, ducesa a făcut o vizită surpriză la Mayhew. A fost una din ultimele sale ieșiri oficiale în Marea Britanie. După aceea s-a întors în Canada, pentru a fi alături de Archie.

Mayhew a fost fondată în 1886 și se consideră astăzi ca un asistent social pentru bunăstarea animalelor, ocrotind pisici și câini, indiferent dacă sunt animale de companie sau însoțitori pentru persoanele fără adăpost. Are un serviciu de refugiu pentru animale de companie, oferă servicii veterinare pentru proprietarii vulnerabili și are o echipă de ofițeri pentru bunăstarea animalelor care lucrează cu rezidenții locali care ajută comunitățile locale.

Sursa foto: Instagram

Pericolele ascunse din casă. De ce anume să-l ferești pe cel mic

Recomandarile noastre