Andreea Marin a mărturisit în emisiunea ei de la TVR 1, „Prețuiește viața”, că totul s-a schimbat după ce l-a întâlnit pe Kutay Toga. Andreea Marin spune că experiența de care a avut parte cu acestra i-a schimbat complet viața. În urmă cu patru ani, Andreea Marin a renăscut și viața ei s-a schimbat total după ce l-a cunoscut pe șamanul Kutay Toga, „vindecătorul de suflete”, după cum i se mai spune. Era în Bodrum.

„N-am știut pe ce drum s-o iau astfel încât să găsesc o soluție corectă pentru mine, pentru cei dragi, până când n-am întâlnit un om special, departe de țară, la Bodrum, cu ani în urmă. Atunci când aflam pentru prima dată ce înseamnă detoxofierea și echilibrul minte – trup – suflet. E un șaman, adică un om care trăiește în ritmul naturii și în armonie cu legile ei”, a mărturisit Andreea Marin în fosta sa emisiune „Prețuiește Viața” de la TVR 1.

Așa a înțeles că detoxifierea, echilibrul, meditația, stilul de viață sănătos trebuie să facă parte din viața sa. Și au început să fie. Andreea Marin să se simtă excelent în pielea ei, iar asta se vede.

Vreți să știți cum arată un meniu șamanic?

„Am un scurt răgaz acum, la cea de a treia masă – o supa delicioasa in care am adaugat turmeric, ardei iute, sumak, oregano, supă pe care o poti bea nelimitat pe parcursul zilei, intre mesele lichide de la fiecare ora si jumatate. Desigur, poți opta și pentru Detox cu mâncare raw vegan, dar eu am ales programul cel mai eficient, bazat doar pe lichide, in care elimini cel mai bine toxinele și reziduurile din intestine.

Am început în zori cu sucul verde de grâu, am continuat apoi cu preferatul meu ( gustul de mar preponderent îmi place mult), mai târziu cu cel roz de sfeclă, ghimbir, castravete și măr, psyllium (expandat odată ajuns în stomac, acesta îți dă senzația de sațietate) și o pulbere de argilă care ajută la eliminarea metalelor grele din organism.

După altă pauză de masa în care am avut parte de binefăcătorul masaj thai, au urmat porțiile concentrate de iarbă de grâu și morcov, iar pentru detoxifierea ficatului, liver flush, ce conține portocala, lămâie, ulei de măsline, usturoi, ghimbir și piper rosu. După atâtea mese, fie ele și doar lichide, credeți că îmi mai este foame? Absolut deloc, și nu glumesc.

Corpul își reglează mecanismul interior, tranzitul intestinal devine din nou normal, pielea se curăță vizibil și devine elastică, hidratată, luminoasă, iar sportul și masajul îți aduc tonifierea dorită”, povestea Andreea Marin după o experiența șamanică, anii trecuți.

Se pregătește să devină „doamna consul”?

Starea de bine nu e doar fizică și mentală.  Andreea și-a refăcut și viața sentimentală. Ea  este foarte fericită alături de Adrian Brâncoveanu, actualul consul general al României în Libia. După două mariaje încheiate, Andreea Marin recunoaște că ea crede în continuare în căsătorie: „Sunt atâtea alte greșeli de făcut, nu e păcat să repeți?!”, mărturisea într-un interviu mai vechi.

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică șapte ani și au divorțat la începutul anului 2013. Cei doi au o fiică, Violeta. Apoi, fosta prezentatoare TV s-a iubit cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, bărbat cu 11 ani mai tânăr. Cu el s-a căsătorit în decembrie 2014 și au fost împreună doi ani.

În 2017 Andreea Marin s-a declarat din nou îndrăgostită, de un bărbat de asemenea, mai tânăr, Adrian Brâncoveanu. „El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire!”, a declarat Andreea Marin despre iubitul ei.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. În Casa lui Smiley se invocă spiritul Crăciunului. De ce credeți?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri