Cine e bărbatul care o întinerește pe Gwen Stefani. Nu a arătat niciodată mai bine ca acum, la 51 de ani

Cine e bărbatul care o întinerește pe Gwen Stefani. Nu a arătat niciodată mai bine ca acum, la 51 de ani
Gwen Stefani, în vârstă de 51 de ani, spune că arată cel mai bine de când se știe, atunci când o sărută logodnicul ei, Blake Shelton. Vedeta recunoaște că habar nu avea cine era, până nu demult.

Într-un interviu de sâmbătă pentru revista Stellar, Gwen Stefani a vorbit despre stresul dat de înaintarea în vârstă sub lumina reflectoarelor.

Solista trupei No Doubt are acum 51 de ani. Ea a declarat publicației: „Blake este cel mai de treabă bărbat din viața mea. Mă uit în urmă la fotografiile de când am început să îl iubesc pe Blake. Și realizez ca niciodată nu am arătat mai bine ca acum. Dragostea are un efect deosebit asupra mea. Simt că asta chiar se observă”.

Cine e bărbatul care o întinerește pe Gwen Stefani

Gwen Stefani, 51 de ani, și Blak Shelton, în vârstă de 44 de ani, s-au întâlnit la show-ul de talente „The Voice” în 2014,  iar la un an distanță și au făcut publică relația.

Cine e bărbatul care o întinerește pe Gwen Stefani

Cântăreața,  mamă a  trei copii dintr-o relație anterioară, a recunoscut în acest weekend că habar nu avea cine este atunci când l-a întâlnit pentru prima data pe Blake. Gwen are trei băieți cu fostul soț Gavin Rossdale, cu care a fost căsătorită din 2002 până în 2016. Kingston are 14 ani, Zuma Nesta Rock, 12 ani, iar mezinul, Apollo Bowie Flynn, are șapte ani.

În ciuda faptului că nu l-a avut  în „vizor” încă de la început, el a devenit punctul ei de interes iar ulterior au putut fi văzuți urcând într-un avion privat, împreună.

În fotografiile de cuplu se vede influența logodnicului. Blake e o vedetă a muzicii country. Așa se face că, deseori, Gwen are ținute inspirate din acest stil, la care adaugă accente proprii, poate și o geantă de camuflaj Off White.

Cum e îmbătrânirea în lumina reflectoarelor

Cuplul continuă să se afirme constant de la începutul relației lor, petrecând lockdown-ul împreună și începând chiar o colaborare muzicala în octombrie anul trecut cu piesa „Nobody But You”, scrie Daily Mail.

În același interviu,  Gwen a vorbit despre stresul inerent îmbătrânirii ca persoană publică. Ea a spus că îmbătrânirea este o provocare deosebită pentru cei care sunt în centrul atenției. Uneori poate fi descurajant și plin de sentimente contradictorii.

Cine e bărbatul care o întinerește pe Gwen Stefani

Cu toate acestea, ea recunoaște că încearcă să gestioneze situația în felul ei. Se concentrează pe a fi frumoasă atât pe dinăuntru cât și pe dinafară. „Cred că oamenii care vorbesc despre îmbătrânirea mea o fac într-un mod pozitiv. Iar eu sunt cam obsedată de modul în care înaintez în vârstă”, a spus artista.

Cine e bărbatul care o întinerește pe Gwen Stefani

Dovedind că încă are cu ce, creatoarea hitului „Spiderwebs” a apelat încă o data la stilul ei dezinvolt și plin de energie. La începutul acestei luni a anunțat cu noul ei single, „Slow Clap”. În imaginile promoționale pentru melodie, ea și-a etalat silueta uimitoare. Apare într-o cămașă roz cu paiete argintii, o pereche de blugi foarte scurți și o pereche de cizme pană la genunchi. Toate, asortate cu ciorapi din plasa de culoare neagră.

Sursa foto: Instagram

Woody Allen se apără într-un mod ciudat în fața acuzațiilor de abuz și molestare

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp