Cine e vedeta care a sunat disperată la 112, zilele trecute. O bătea iubitul

Cine e vedeta care a sunat disperată la 112, zilele trecute. O bătea iubitul
Vedetele autohtone sunt agresate constant de partenerii lor, și abia în ultimul ceas ajung să pună piciorul în prag și să îi reclame. De  multe ori, până să se despartă, umblă cu ochelari pe soare și vânătăi pe corp ascunse de cămăși cu mâneci lungi.

”Billie Eilish” de România a ajuns să apeleze numărul unic de urgnță, fiind agresată de iubit.. cazul a ajuns direct pe maja judecătorilor.

Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2021 are parte de un iubit violent, pentru care purtarea abuzivă e la ordinea zilei. Totul a ieșit la iveală acum, când artista a ajuns să ceară ajutorul Poliției, după o nouă rundă de agresiuni.

În 8 iunie, dimineața la 4, 00, fata a sunat disperată la 112, reclamând câ era agresată de iubit. Potrivit Canacan, se pare că ”violența în familie” este infracțiunea pe care tânărul ar fi comis-o. Evaluând comportamentul abuziv al tânărului și riscul la care ar fi fost supusă vedeta (cei doi locuiau împreună în apartament), a fost emis un ordin provizoriu de protecție cu durata de 6 luni.

”În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti”, este decizia pe care au luat-o magistrații, mai arată sursa citată.

Roxen a fost agresată de prietenul ei chiar în locuința unde stăteau împreună. În luna ianuarie, întrebată la un post TV despre bărbații din viața ei, cântărteața a fost evazivă: ”Bărbații sunt drăguți, avem nevoie și de ei”.

Cine e Roxen

Pe numele spu complet Roxana Larisa Giurgiu, Roxen, urma să reprezinte România la Eurovision 2020. Ediția ce trebuia să aibă loc la sfârșitul lunii mai, în Olanda,  a fost amânată din cauza pandemiei.

Ea s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. Are deja două piese în topurile muzicale ale momentului: „You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cântă dragostea”, care sunt difuzate în heavy rotation, atât la radiourile din România, cât şi în playlist-urile televiziunilor de specialitate.

În doar câteva săptămâni de la lansare, piesa „You don’t love me” s-a regăsit în playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazahstan, Estonia şi Moldova, însumând peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa foto: Instagram / Roxen