Candidatul USR-PLUS la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, fosta vedetă PRO TV Elena Lasconi, fosta prezentatoare a știrilor Pro TV, anunţă că a câştigat detaşat alegerile, conform numărătorii paralele.

Ea a afirmat, duminică seară, că potrivit numărătorii paralele s-a impus în cel puţin 17 dintre cele 19 secţii de votare din municipiu, în multe dintre ele cu peste 50% dintre opţiunile alegătorilor. „Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (…) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor”, a declarat Elena Lasconi.

Ea a precizat că nu are resentimente faţă de adversarii politici. „Nu mai avem timp de războaie, e vremea să ne apucăm de treabă”, a mai spus Elena Lasconi.

Mesaj de la un fost coleg

Alex Dima, binecunoscut de telespectatorii PRO TV pentru emisiunea „România, te iubesc”, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru fosta sa colegă. “Elena Lasconi este primar in Campulung Muscel! Felicitari! Tare sunt mandru de tine!”, a scris Alex Dima pe pagina sa de socializare.

La începutul lunii iulie, Elena Lasconi avea un mesaj pentru concetățenii ei: „Din ciclul „V-au mințit destul baronii. Stop! Votează cu Lasconi!” vă invit alături de mine la un proiect în premieră în Câmpulung, dar cred că și în țară.

Îmi doresc să fiți parte din precampania și campania mea electorală, deoarece pentru mine voi sunteți cei mai importanți. Tocmai de aceea, dacă voi ajunge primar, prioritatea mea sunteți voi – implicarea cetățenilor trebuie să devină și va deveni modul de lucru al Primăriei Câmpulung. Pentru că orașul este despre oameni și asta trebuie să înțeleagă toată lumea: politicieni, funcționari publici, miniștri, primari etc.”

Cine este Elena Lasconi?

Elena Lasconi are 48 de ani. Ea s-a născut în Hațeg, într-o familie de oameni simpli. Aproape 25 de ani, a lucrat la PROTV. Consideră că jurnalismul este o meserie binecuvântată pentru că în decursul timpului, prin știrile și reportajele sale, a reușit să salveze oameni de la moarte, să schimbe viața altora în bine. A bătut țara în lung și în lat, îi cunoaște frumusețile, dar și slăbiciunile, îi știe punctele tari, dar i-a văzut și vulnerabilitățile. Și a văzut cât de mult rău poate aduce corupția. De 15 ani locuiește la Câmpulung Muscel.

Sursa foto: Facebook

Afacere de pandemie? Cum a ajuns precupeț fiul liderului trupei Holograf. Să vedeți ce vinde

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp