Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Iată cu ce s-au ocupat părinții lui

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Iată cu ce s-au ocupat părinții lui
A trecut prin momente grele pentru a-și atinge țelul în viață, dar nu s-a lăsat. Care e povestea lui WRS, tânărul care va reprezenta România la Eurovision.

Nu a încetat niciodată să viseze la momentul în care va străluci pe scenă. Și a reușit. Dar lui WRS nu i-a fost ușor.

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022 a vorbit despre marile dezamăgiri ale vieții

Andrei Ursu, cunoscut ca și WRS, care va reprezenta România la Eurovision, le-a făcut o surpriză plăcută fanilor săi, un cadou prețios de Paște: videoclipul „liamame”(ia-mă-me). Acesta este inspirat din viața sa, care nu a fost deloc ușoară. Artistul a povestit că și-a început cariera în 2015, cu trupa SHOT, iar înainte a fost backup dancer în televiziune și pentru alți artiști.

Le-a călcat pe urme părinților săi, dansatori de muzică populară. Când a văzut că e dat la o parte în România, a plecat din țară și o perioadă a lucrat ca barman la Londra.

„Turnam beri, ștergeam pe jos”

„Ca să ai succes în orice domeniu trebuie să cunoşti dezamăgiri. Şi într-adevăr în 2017 am avut o perioadă destul de grea. Am cedat la un moment dat. Şi am plecat din ţară pentru 6 luni, m-am angajat ca barman în Londra şi acolo mi-am dat seama cât de tare mi-e dor de muzică şi de studio pentru că  fusesem dezamăgit.

Şi e fix ca într-o relaţie când eşti dezamagit: ori am nevoie de o pauză, ori o terminăm. Lucrând acolo în bar, turnam beri sau ce mai faceam, stergeam pe jos pe acolo. Şi într-un bar în centrul Londrei, adică era full de oameni. Am muncit ca un nebun acolo. Dar a fost o terapie prin muncă”, s-a destăinuit artistul.

A făcut cusuri de song writing

După două luni și-a dat seama că nu poate trăi fără muzică, așa că a luat atitudine: „Acolo am început să iau cursuri de song writing, să-mi cumpăr ore online, am fost şi la câteva ateliere fizice. Şi m-am întors înră cu forţe proaspete”. Recent, el s-a reîntors la Londra ca să promoveze piesa cu care va reprezenta România la Eurovision. Deși nu s-ar fi așteptat la asta, hotelul în care a fost cazat era foarte aproape de barul în care a lucrat.

„Am ieșit afară și m-am uitat, și era fix pe colț și cumva aproape am început să plâng, era un sentiment foarte frumos. Și de acolo mi-a venit și ideea clipului. Aveam o idee, dar am schimbat-o pentru că am zis, mai, ce se întâmplă acum este foarte frumos și aș vrea să traduc asta. Am vrut să surprind ideea asta în clip, dar foarte simplu. Și dacă ai minte visul tău mereu o să se întâmple. Trebuie doar să munceşti şi să ai încredere foarte mare în ține”, a povestit WRS.

Sursă foto: instagram