Cine este primul șef care intră sub acoperire

Cine este primul șef care intră sub acoperire
Al doilea sezon al reality show-ului Șef sub acoperire revine cu un nou sezon de marți, 9 februarie, de la 21,30, la PRO TV. Manageri de top ajung la munca de jos, în propria companie. Sub o altă identitate ei merg să lucreze cot la cot cu proprii angajați.

Mai sunt câteva zile până ce vom vedea cine este primul șef care intră sub acoperire și trece testul de foc. Se  va putea descurca fără secretară  făcând joburi deloc ușoare? Presiunea e mare. Va fi sub o identitate ascunsă, în propria firmă. Nu doar șeful va fi supus testării, ci și  angajații, care vor fi observați pe ascuns.

Săptămânal, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie.

Cine este primul șef care intră sub acoperire

Primul șef care a pornit în această aventură este Ștefan Mandachi, cunoscut om de afaceri din România. Ambițios și perseverent, acesta a făcut numeroase sacrificii pentru a avea succes în afaceri și a fondat un important lanț de restaurante de tip fast-food. Spartan, afacerea fondată în urmă cu 8 ani, a ajuns acum la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an.

Nonconformismul lui Ștefan Mandachi nu se oprește doar la afaceri. În urmă cu un an, a construit lângă Suceava singurul metru de autostradă din Moldova, acțiune care a provocat o adevărată euforie la nivel național.

El va intra sub acoperire în propria companie, Spartan, și va afla la prima mână, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia. Ștefan Mandachi vrea să vadă cum salvează ceea ce a construit cu atâtea sacrificii iar această experiență îl va ajuta să găsească soluții pentru business-ul său, în contextul actual, în care acest domeniu a fost afectat.

„A fost o experiență revelatoare. Mi-am descoperit angajații și am privit afacerea cu alți ochi, dintr-o nouă perspectivă.” Ștefan Mandachi. Marți vedem cum s-a descurcat Ștefan Mandachi sub acoperire și ce lucruri a descoperit despre compania și angajații săi. Nu ratați Șef sub acoperire, în premieră, din 9 februarie, de la 21:30,  la PRO TV! Oamenii adevărați au povești surprinzătoare.

Sursa foto: PRO TV

Gică Hagi la 56 de ani. De la ”copilul teribil”, la ”Regele” fotbalului românesc