Cine o sprijină pe Maria Cârneci. Artista e distrusă de la moartea soțului

Cine o sprijină pe Maria Cârneci. Artista e distrusă de la moartea soțului
Chiar dacă au trecut doi ani de când e văduvă, Maria Cârneci nu-și poate reveni. Cine îi umple sufletul de bucurie.

În urmă cu doi ani, soțul artistei a pierdut lupta cu viața. De atunci, Maria Cârneci a devenit altă persoană.

Cine o sprijină pe Maria Cârneci. Artista e distrusă de la moartea soțului

Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Cârneci nu mai este omul de altădată. De când soțul său a plecat la cele veșnice, aceasta nu-și poate reveni, indiferent câte eforturi depune. Vedeta spune că soțul său i-a fost alături în cele mai importante momente din viață și de când a trecut la Domnul, ea nu-și găsește liniștea.

„Viața mea nu o să mai fie cum a fost”

„Dorul de părinți, sau de copii, sau de jumătatea ta… Dacă a fost cât de cât în ordine și a fost o relație bazată pe respect, pe încredere, pe iubire, e ac și când aș zice să uiți să bei apă sau să respiri. Nu ai cum, nu se poate! Viața mea nu o să mai fie cum a fost, pentru că după atâția ani de conviețuire cu un om de mare caracter și de mare omenie.

Nu ai cum să …. poate uit că mă mai iau cu treaba, o jumătate de oră, o oră, dar urma din suflet va rămâne veșnic. Oricât m-ar încuraja prietenii și familia, sunt lucruri care se pot uita, sunt lucruri care rămân pe veci în suflet. Fără el nu mai pot fi cum am fost!”, a mărturisit Maria Cârneci, pentru Antena Stars.

„Nu am cum să uit, e ceva care face parte din sufletul meu”

Alături de ea sunt cu trup și suflet nepoatele, acestea reușind să-i aducă puțină bucurie. În plus, una dintre acestea seamănă foarte mult cu fostul său soț.

„Și când sunt la o emisiune sau la un concert îmi vine dor de el, pentru că mă însoțea peste tot. Nu am cum să uit, e ceva care face parte din sufletul meu, din ființa mea și nu am cum. Am noroc că am două prințese, iar una dintre ele seamănă leit cu soțul meu și cu mama soțului meu. Le privesc minute în șir și îmi alin dorul de ei”, a mai spus artista.

Sursă foto: libertateapentrufemei

 

Recomandarile noastre