Cine o vrea pe Alina Sorescu divorțată de Alexandru Ciucu?

Cine o vrea pe Alina Sorescu divorțată de Alexandru Ciucu?
De ceva timp, din când în când apare o știre în media mondenă care spune că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează sau sunt în prag de divorț. Iar ei nu se încumetă să facă pasul. De ce?

Primele știri despre divorțul iminent al cântăreței Alina Sorescu de Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale, au apărut în urmă cu peste doi ani. Nu s-a produs nicio despărțire și cei doi au continuat să-și crească cei doi copii împreună și au încetat să tot dezmintă informațiile din media fiindcă au văzut că nu-s crezuți.

Zilele trecute a revenit aceeași temă. Alexandru Ciucu fusese văzut, weekendul trecut, într-un club din Mamaia. Nu cu vreo topmodelă, dar, na, ce să caute un om însurat singur într-un club de fițe?, și-au zis reporterii mondeni. Iar de aici, zvonul divorțului a zburat urgent către public.

Ca și prima oară, Alina Sorescu a încercat să înțepe gogoașa. Ea a intervenit telefonic în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, unde se dezbătea subiectul.  Și a oferit primele declarații despre situația ei și a soțului, și a explicat „escapada” acestuia de la mare.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu.

Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”, a spus Alina Sorescu.

Tot în emisiunea cu pricina, artista a povestit că a primit deja cadoul pentru cei 10 ani de căsătorie, soțul său oferăndu-i un inel superb.  „Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”.

Chiar și cu aceste explicații, s-au găsit ziariști să scrie că Alina Sorescu „nici nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonul despre divorț”.  Exact ca și în cazul soților Simona și Walter Zenga: ei că nu divorțeză, ziariști că ba da, e ceva putred în negarea lor.

Mâine, 13 septembrie, o să-i putem vedea pe soții Alina și Alexandra Ciucu în emisiunea lui Fuego de la TVR 2 – Drag de România. Vor veni să vorbească despre povestea lor de dragoste și despre viața lor de familie. Vom vedea cât de „în pragul divorțului” sunt.