Serialul Clanul se termină. Cei doi actori, însă, rămân cei mai buni prieteni. Inclusiv mamele au intrat pe fir

Serialul Clanul se termină. Cei doi actori, însă, rămân cei mai buni prieteni. Inclusiv mamele au intrat pe fir
Al doilea sezon din Clanul se termină săptămâna viitoare. Poveștile  multora dintre actorii care joacă în acest serial se întrepătrund. Unii dintre ei își datorează rolurile unor prieteni, alții sunt prieteni intimi în afara setului. Iar publicul abia așteaptă al treilea sezon.

Silviu Mircescu și Segiu Costache sunt cei mai buni prieteni de pe platourile Clanul de la PRO TV. Cei doi actori au amândoi 34 de ani, sunt, ambii, căsătoriți, au câte un copil și sunt prieteni în afara platoului de filmare. Sunt așa de apropiați încât, atunci când sunt împreună, vede oricine că au aceleași idei despre lucruri și că reușesc să se completeze reciproc perfect. De exemplu, știu amândoi, foarte precis că, dacă ar fi puși în situația să aleagă un unic fel de mâncare pentru a-l consuma timp de 365 de zile, ar alege doar cartofii prăjiți.

Cei doi actori sunt așa buni prieteni încât au și gusturi comune

Silviu Mircescu interpretează personajul Silviu în Clanul, rolul unui polițist. Actorul recunoaște că rolul l-a ajutat enorm în ultima perioadă. „Pe mine m-a ajutat foarte mult că sunt polițist în serial pentru că m-a oprit poliția de câteva ori bune pentru că am o, să zicem, problemă la mașină. M-au iertat de fiecare dată”, spune Silviu.

Sergiu, al cărui personaj poartă același nume, reușește să îi surprindă pe fani. Fiorosul de la televizor e blând în viața de zi cu zi, după cum chiar el spune: „Aud des că sunt foarte diferit față de cum sunt la televizor. Păi este un personaj și am placa asta: eu sunt pisică în viața de zi cu zi, n-am nicio treabă cu personajul”. Dar intrarea în rol e ceva unic. Prietenul și colegul său, Silviu, povestește că până și mama sa, care se cunoaște foarte bine cu el, s-a speriat.

Silviu Mircescu și Segiu Costache sunt extrem de apropiați în viața de zi cu zi

„Mama îl știe foarte bine pe Sergiu și când l-a văzut în primul episod din clanul s-a speriat de el. Foarte multă lume se sperie de Sergiu”, a declarat Silviu Mircescu.

Momente decisive în carieră

Cei doi au ajuns să studieze actoria și faptul că au făcut asta consideră că a fost, pentru amândoi, momentul decisiv în carieră. Sergiu Costache a apărut în adolescență într-un scurtmetraj, Valul. „Aveam 16 – 17 ani și a fost un scurt metraj cu premii. Datorită acestui rol am decis să dau la teatru”, a povestit actorul.

Prietenul său a studiat Jurnalismul un an, timp în care s-a întrebat ce vrea să facă cu viața lui, și a înțeles într-un final.  „Momentul decisiv a fost când m-am hotărât să dau la teatru. Nu am dat din prima la UNATC, un an de zile am fost la Jurnalism, după care m-am întrebat ce fac cu viața mea și care e rostul meu pe acest pământ și am dat pe ascuns la teatru, n-a știut absolut nimeni. Săptămâna aceea în care am hotărât să dau pe ascuns a fost momentul deciziei, pentru că am prins trenul. Am vrut să-i fac o surpriză mamei”, a arărat Silviu Mircescu.

Sursa foto: Instagram, capturi video PRO TV

Recomandarile noastre