Cineva i-a făcut bucata lui Mihai Găinușă. Acesta a apelat la populație

Cineva i-a făcut bucata lui Mihai Găinușă. Acesta a apelat la populație
Chiar dacă nu mai e așa vizibil în viața mondenă și publică, Mihai Găinușă ține aproape de fanii lui. Mulți spun că încearcă să îl ajute acum în munca de detectiv, după ce a suferit o pagubă importantă.

Pentru că cineva i-a făcut bucata lui Mihai Găinușă, acesta a ajuns să facă pe detectivul în timpul liber. Nu prea are de ales. El pare că și-a propus să prindă  singur un hoț. E vorba de un individ care i-a făcut o pagubă importantă și pe care l-a filmat.

Mihai Găinușă a fost prădat de hoț ziua în amiaza mare. Cu tupeu maxim, un individ a intrat nestingherit în curtea acestuia și i-a furat cunoscutului jurnalist bicicleta. Bărbatul a fost înregistrat de camerele de supraveghere, iar acum fostul prezentator de la Prima Tv vrea să-l prindă. Nu face nicio precizare dacă a apelat la Poliție, mai ales că are filmarea cu infractorul. Dar face apel la cetățeni ca să-l ajute în identificarea acestei individ cu mască pe față. Fără glumă, chiar îi dorim să reușească o asemenea identificare cu ajutorul populației!

 

Mihai Găinușă le-a cerut ajutorul internauților imediat după ce a fost călcat de hoți. Bărbatul a pătruns în curtea fostului prezentator de la Prima Tv și a furat primul lucru ce i-a ieșit în cale, și anume bicicleta lui Găinușă. Ca atare, el a postat imaginile în mediul online și le-a cerut ajutorul internauților. „Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris Mihai Găinușă, în mediul online.

Deocamdată, nicio veste că l-ar fi identificat cineva.

Cu ce se ocupă Mihai Găinușă în prezent

Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a renunțat la cariera în televiziune pe care o începuse în anul 1997, după mai multe discuții cu Șerban Huidu, cel cu care a făcut echipă.

În prezent, Mihai Găinușă lucrează la radio. El are emisiune zilnic, de la 7:00 la 10:00 pe  Național FM, alături de Oana Paraschiv. Cei doi moderează emisiunea intitulată „Matinal efervescent”. Împreună prezintă știrile zilei, le comentează, prezintă meteo, au și invitați.

Sursa foto: Instagram