Cineva l-a băgat în sperieți pe Cabral. Andreea e în spital, stă să nască

Cineva l-a băgat în sperieți pe Cabral. Andreea e în spital, stă să nască
Ea e o curajoasă. A sărit și gardul la 9 luni pentru că nu avea cheile de la casă și de la poartă. Pentru el, există un personaj pe care-l asociază cu un Bau-Bau. Dar Cabral și Andreea Ibacka fac o echipă perfectă.

Când trebuie să ajungă în acel loc îl trec toate transpirațiile. Cine a reușit să-l sperie atât de mult pe Cabral!

Cineva l-a băgat în sperieți pe Cabral. Andreea e în spital, stă să nască

Dacă ar fi cunoscut-o pe Andreea mai devreme, cu siguranță ar fi fost mult mai curajos. Dacă la prima vedere pare că nimic nu-l poate pune la pământ, există cineva care pe uriașul Cabral îl înfricoșează. Este vorba de medicul stomatolog. Atât de tare a fost marcat de câțiva medici de-a lungul vremii, că și acum îl caută pe doctorul care să-i ia durerea cu mâna. Și chiar dacă a ajuns bărbat în toată regula, Cabral vorbește și acum cu frică de dentist.

„Acum că scriu despre asta, am un nod în gât”

Povestea cu stomatologul a început pentru Cabral cu ani în urmă, când a avut nevoie să-și facă o extracție. Atunci, nu doar că anestezia nu i-a prins, dar medicul s-a urcat pe el și a început să tragă de măsea.

„Mi-e frică de leșin de stomatologi! Băi, dar nu că mi-e frică… Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină / curcan / struț, îmi transpiră palmele și-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav. Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât. Totul a început acum mulți ani, când un nene mi-a făcut o extracție. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă…

Zic nene… că doctor nu era sigur. În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Și… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinți și nervi… și refuză să amorțească.

În al doilea rând… tehnică zero. Probabil că atât de iscusit aș fi eu dacă ar trebui să scot ficatul cuiva… prin nas. A tras ce-a tras, a meșterit pe-acolo… și la un moment dat și-a zis că e nevoie de forță mai multă”, a povestit Cabral, în stilu-i caracteristic.

„Cabral, lasă-l”

Vedeta spune că l-a durut atât de tare, încât era pregătit să-i dea o lecție medicului, însă a fost oprit de mama sa. „Așa că s-a suit deasupra mea pe scaun, mi-a pus un genunchi în piept și a început să tragă. A durut atât de tare că m-am ridicat de pe scaun, cu el în brațe și mă pregăteam să-l trec prin perete când am auzit-o pe mama, cu tonul ei ăla poruncitor… «Cabral, lasă-l!»

M-am simțit ca un pitbull oprit fix înainte să facă lucrul corect… dar m-am oprit. A durat o eternitate până a ieșit măseaua aia. S-au scurs ani, au trecut multe evenimente peste mine… dar durerea e încă aici. Drept și prin urmare… urăsc sincer și pasional orice idee că cineva vrea să-mi bage șurubelnițe sau patenți pe la gingii”, a spus Cabral pe blogul personal.

Sursă foto: instagram