Ciprian Marica se ceartă cu internauții: „Ați rămas blocați la faza cu prosopul”. Cum a continuat viața lui după aventura din hotel

Ciprian Marica se ceartă cu internauții: „Ați rămas blocați la faza cu prosopul”. Cum a continuat viața lui după aventura din hotel
Au trecut doi ani de când a fost prins cu soția unui prieten, la hotel, în Cluj. Pentru toți românii faza cu fotbalistul doar înfășurat într-un prosop alb, în fața ușii camerei de hotel care se blocase lăsându-l pe dinafară, e epică. Filmulețul cu Marica în prosop a ajuns atunci viral și a stârnit un val de reacții. Și, în final, prietenii s-au împăcat cu partenerii, cel puțin declarativ.

Discuțiile despre un eventual mariaj al lui Cirpian Marica au apărut imediat după ce acesta i-a fost naș, la cununia religioasă, lui Ilie Năstase. Oamenii au tras concluzia că fostul fotbalist s-a căsătorit în secret, deoarece nașii sunt soț și soție, conform tradiției bisericii ortodoxe.

„S-a putut! A fost o derogare… Nu sunt căsătorit pentru că nu cred în tainele căsătoriei. Nouă ne-a fost foarte bine așa… Am avut o discuție pe tema asta și nu cred că ar schimba un act relația dintre noi. Când vom simți momentul să facem o schimbare, dacă vom considera așa, o vom face, dar deocamdată ne e bine așa cum suntem și un act, o hârtie, n-ar putea schimba nimic”, a lămurit Ciprian Marica „problema” la Digi 24.

Cert este că iubita sa nu l-a părăsit după episodul neplăcut de la hotel, unde a fost surprins cu amanta. De altfel, în emisiunea de sâmbătă, „La cină”, Ciprian Marica a vorbit foarte frumos despre partenera sa, despre care a spus că e o femeie clamă, inteligentă, care se descurcă cu o grămadă de responsabilități, căci au doi băieți mici. Ea este medica de profesie, dar după ce a terminat facultatea au venit copiii și nu a mai putut să-și urmeze cursul profesional firesc. Acum, când băieții au 5 și 3 ani, a început să se pregătească pentru carieră, a povestit Marica. Viața lor e liniștită, de familiști.

Replica lui Ciprian Marica, la doi ani după  momentul „Prosopul”

Internauții însă nu au uitat evenimentul, chiar dacă au trecut doi ani de atunci. Fostul jucător de fotbal a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare, după ce s-a trezit cu noi comentarii răutăcioase referitoare la momentul cu prosopul.

Ciprian Marica a postat, recent, pe Facebook o poză cu el, într-o scară de block. Imaginea a strâns mii de like-uri și comentarii. Iar printre ele s-au strecurat și comentariile răutăcioase. Acționarul de la Farul Constanța a răbufnit  dur în mediul online.

„Mai fraților, lămuriți-mă și pe mine. Așa de triști să fie unii de pe aici, în mai bine de doi ani să nu li se fi întâmplat nimic interesant în viață? Au rămas blocați la faza cu prosopul, să nu mai fi trăit în atâta amar de timp altceva care să le ofere gelozie, interes sau plăcere?

Iar dacă sunt și d-ăștia mai fricoși, stați, măi, liniștiți că n-am timp să trec pe la voi! Hai să aveți Sărbători fericite! Bucurați-vă de viață, că nu trăiește nimeni în locul vostru!”, a scris Ciprian Marica pe Facebook.

Fostul internațional se pregătește să se mute în Spania

Fostul fotbalist ia în calcul serios să părăsească România definitiv. El spune că e dezamăgit de cum evoluează lucrurile și se gândește să se mute într-o țară civilizată. Una din opțiunile vizate e Spania.

„La noi, lucrurile sunt la întâmplare, nu există o ordine, nu există reguli… Suntem departe de ceea ce eu am văzut afară și sigur că, din punctul ăsta de vedere, sunt puțin dezamăgit”, a declarat Ciprian Marica la Digi 24.

Întrebat dacă vrea să plece definitiv, fostul internațional a spus: „Nu știu dacă în viitorul apropiat, încă mai trag nădejde că lucruile se vor schimba. Dacă voi vedea că nu, atunci… DA, mă gândesc să plec, iau în calcul (…)

Din păcate, realizez că nu există un viitor sigur aici. Vedem legi care, chiar dacă au fost susținute și au avut trecere la un moment dat, sunt astăzi abrogate sau retroactiv sunt schimbate. Deci… cum ai putea să-ți creezi un viitor când regulile îți sunt schimbate chiar în timpul jocului?”, a mărturisit Ciprian Marica în cadrul emisiunii „La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

Sursa foto: Instagram