Claudia Pătrășcanu mai are un hop de trecut. Războiul cu Gabi Bădălău continuă

Claudia Pătrășcanu mai are un hop de trecut. Războiul cu Gabi Bădălău continuă
Pe 16 decembrie are loc o nou episod din telenovela Claudia Pătrășcanu-Gabi Bădălău. Cei doi se întâlnesc la tribunal.

Claudia Pătrășcanu are un nou termen la tribunal în procesul de divorț cu fostul soț, Gabi Bădălău. Oare ce va urma?

Claudia Pătrășcanu mai are un hop de trecut. Războiul cu Bădălău continuă

16 decembrie va fi o zi de foc pentru Claudia Pătrășcanu. La ultima înfățișare, artista a pierdut o altă bătălie în ceea ce privește partajul, pentru că judecătorii au respins cererea de partajare a bunurilor. De aceea, așteaptă cu nerăbdare ziua de mâine.

Motivul pentru care oamenii legii au luat o astfel de hotărâre a fost faptul că artista nu a plătit taxa de timbru, care se ridică la suma de 200.000 de lei. Până acum, se pare că ea ar fi scos din buzunar doar 5000 de lei. Deși a făcut o solicitare pentru a plăti eșalonat, aceasta i-a fost respinsă.

„Nu vrea, efectiv, să-mi acorde acest divorț”

La ultimul termen, Claudia Pătrășcanu a fost extrem de supărată și a mărturisit că afaceristul nu vrea să-i acorde divorțul. De aceea, se crede că toată nebunia poate dura ani de acum încolo, pentru că tatăl copiilor săi caută tot felul de motive. „Se leagă de tot felul de artificii. Deci nu vrea, efectiv nu vrea să-mi dea acest divorț. O să mai dureze 2,3,5, 7 ani pentru că el nu este de acord cu acest lucru. Întrebați-l voi de ce nu vrea și care este motivul”, a spus atunci vedeta.

Lui Gabi nu îi merge bine nici cu Bianca Drăgușanu

Nici în relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău nu e fericit. Cei doi nu ajung la un numitor comun nici acum, după o perioadă de certuri și împăcări. Nu demult, îndrăgostiții au plecat la munte într-o mini vacanță, dar s-au certat. Supărată foc, Bianca a fost văzută cum își căra singură bagajele la mașina parcată mult prea departe de intrarea în hotel.

Sursă foto: instagram