Claudia Pătrășcanu, mesaj subtil pentru Gabi Bădălău – Exclusiv

Claudia Pătrășcanu, mesaj subtil pentru Gabi Bădălău – Exclusiv
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au încheiat relația cu un divorț scandalos și un proces care încă nu s-a terminat, în ceea ce îi privește pe copii.

În contextul în care fostul ei soț e decis să continue procesul pentru a obține stabilirea domiciliului copiilor săi la el acasă, Claudia Pătrășcanu a transmis, duminică dimineață, un  mesaj subtil pentru Gabi Bădălău. Aceasta s-a adresat „bărbaților morocănoși, care se trezesc mereu supărați, nemulțumiți, îmbufnați și fără frumusețea vieții cu adevărat”.

Artista, care mai nou lucrează la înregistrarea primei manele din cariera sa, alături de Adi de la Vâlcea, a descoperit filmarea pe care a distribuit-o Victoria Beckham, cu soțul său, David, care a intrat deja în spiritul Crăciunului și fredonează colinde prin casă, în timp ce își bea cafeaua.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, divorț greu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o nuntă ca-n povești, în 2016. După aceea au devenit părinții a doi băieți superbi. Pe care acum și-i dispută în instanță. Asta, după ce a divorțul lor nu a fost unul deloc ușor. După câțiva ani de mariaj, relația nu a  mai mers defel între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, astfel că s-a ajuns la un divorț, consumat în mare pare în văzul lumii.

Nu au lipsit aparițiile televizate, de partea ambilor foști parteneri. Nu au lipsit nici acuzațiile, grave, de ambele părți. S-a vorbit despre droguri, relații cu alte femei și câte și mai câte. Trei ani s-a chinuit Claudia Pătrășcanu să pună punct căsătoriei cu Gabi Bădălău.

Zilele trecute, instanța a dat verdictul în procesul în care se stabilește domiciliul copiilor lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a obținut, în primă instanță, stabilirea domiciliului copiilor la ea acasă, în Constanța. Și a fost extrem de fericită. „De bucurie, după ce am aflat decizia instanței, am mers în fața bisericii și am sărutat pământul. Nu mi-a păsat că mă vede lumea, acesta a fost modul meu de a-I mulțumi lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat”, a mărturisit artista.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre