Cleopatra Statan a dat lovitura cu piesa ”Ghiță” pe când avea 3 ani, iar la 6 ani lansa piesa „Zunea Zunea”. Acestă melodie a devenit hit, după ce a fost viral în Indonezia, Vietnam, India, Tailanda, Malaysia și a adunat peste 100 milioane de vizualizări.

Cleopatra Stratan, încă un videoclip cu „Zunea Zunea”

Frumoasa fiică a lui Pavel Stratan, Cleopatra (17 ani), relansează videoclipul single-ului mult iubit, „Zunea Zunea”, lansat acum 12 ani.

Deși „Zunea Zunea” păstrează vocea artistei de când aceasta avea doar cinci ani, single-ul are o producție actuală, cu un sound fresh. Piesa este însoțită de un videoclip fresh, dinamic, cu multă veselie și un dans ce poate fi „molipsitor”.  Clipul continuă povestea Cleopatrei de la cinci ani și păstrează elementul comun: sticla de apă.


„Piesa «Zunea Zunea» am lansat-o în 2008, iar în acel moment nu am avut nici cea mai mica idee că o să aibă un succes internațional atât de mare în Asia. Am fost foarte fericită că piesa este ascultată, cântată, reinterpretată, dorită și iubită de toți acești oameni, cărora le mulțumesc foarte mult. La 12 ani de la acel moment, sunt foarte emoționată să vă prezint remake-ul acestui proiect. Am păstrat vocea pe care o aveam la 5 ani, pentru recognoscibilitate, și le mulțumesc lui Zagga și lui Cătălin Tamazlicaru pentru acest refresh pe care l-au dat producției muzicale, Cat Music și întregii echipe de filmare. De asemenea, am dat startul unei coregrafii foarte simple pe refren, la care sper să mi se alăture cât mai mulți dintre voi”, povestește Cleopatra Stratan.

Vara aceasta, Cleopatra Stratan a colaborat cu Ilinca pentru „Vara asta (Pe TikTok)”, single ce face parte dintr-un proiect retro inspirat din hit-urile anilor 2000, dar cu un sound fresh și foarte catchy. Piese de succes lansate de artistă precum „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Chocolata”, „Eu m-am pierdut” și „La ușa mea” au adunat împreună peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai recent single lansat este „Dragoste, vă rog”, o colaborare cu Edward Sanda, ce a adunat peste trei milioane de vizualizări pe YouTube.

Cleopatra Stratan are șase recorduri mondiale

  • Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de 3 ani, când hit-ul ei „Ghiță“ s-a auzit inclusiv în țări ca Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.
  • Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoşterea pentru cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donaţi public, în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” naţional (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale).
  • Frumoasa fiică a cântărețului Pavel Stratan se poate lăuda cu numeroase și grandioase premii. S-a născut în anul 2002 în Chișinău, Republica Moldova și a debutat pe scenă la o vârstă foarte fragedă, doborând recordul de cea mai tânără artistă care a urcat cu o rapiditate uluitoare în toate topurile muzicale. Primul său album s-a intitulat: “La vârsta de trei ani”.
  • Este bine cunoscut faptul că tatăl său este fericitul posesor al unui talent deosebit, dar iată că Dumnezeu i-a mai oferit un dar: o fiica ce î-l moștenește. În perioada lansării primului album al Cleopatrei, Pavel Stratan tocmai obținea premiile MTV, dublul disc de aur și dublul disc de platină, bucurându-se de un succes uriaș. În anul 2005, atunci când se pregătea să lanseze cel de-al treilea album, Cleopatra, fiica sa, a vrut să încerce să cânte cu el piesa “Mama”. Tot în același an, micuța și-a făcut apariția pe scenă, lăsând spectatorii cu gura căscată și stârnind reacții de uimire și ropote de aplauze.
  • Primul videoclip al său s-a numit “Ghiță”. A fost premiată cu dublu disc de platină, triplu disc de diamant (prima dată în istoria țării). Cele 6 recorduri ale sale: “Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes”, “Cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros”, “Cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă”, “Cel mai tânăr interpret care a primit 3 premii MTV”, “Cel mai tânăr interpret care a avut un hit nr. 1 la nivel național”, “Cel mai tânăr cântăreț de succes”.
Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp