Clipe grele pentru celebra Minodora. A fost nevoie de operație urgentă

Clipe grele pentru celebra Minodora. A fost nevoie de operație urgentă
Vă amintiți că era rotunjoară bine, în trecut, apoi nu a mai fost, a revenit. Pe conturile sociale le explică fanilor ce face pentru silueta la care a ajuns. Dar, a ajuns de urgență și la spital.

Au fost clipe grele pentru celebra Minodora. Artista a necesitat o operație de urgență. Pe contul său de socializare, Minodora și-a ținut fanii la curent despre starea ei. Ea a dezvăluit că este acasă deja. Intervenția chirurgicală a decurs perfect, artista fiind acum în recuperare.

„Iubiților, mulțumesc din suflet pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este ușor însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a scris Minodora pe Facebook.

Minodora s-a operat la colon. Secretul siluetei

Ideea e că Minodora a avut probleme cu greutatea de-a lungul anilor. Și-a micșorat stomacul, iar apoi s-a îngrășat la loc, după care a slăbit la loc. Acum promovează picături care promit blocarea apetitului, un produs la care fac reclamă și alte vedete.

Minodora a avut nevoie de o operație pe colon. Ea ar fi suferit fisuri din cauza faptului că ani la rând a avut probleme cu constipația, după cum a dezvăluit într-un live.

Cântăreața pune mare preț pe silueta ei și se laudă că acum a ajuns să își găsească dieta ideală. Ea mănâncă orice, dar într-un anume fel. „Mânânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă și pâine. Mânânc inclusiv dulce, cantitățile de mâncare sunt foarte mici cât să-mi fac pofta. Am trei mese, gustări nu, lichide în loc de acestea. Poate un iaurt! Totdeauna mănânc la micul dejun ceva. Cantitățile de mâncare sunt de 5 guri maxim”, a relatat Minodora.

Mesaj pentru Costi Ioniță

Aflată în convalescență, manelista se uită la Survivor România 2021 și are mesaje de încurajare pentru participanți. Ea i-a transmis unul colegului de breaslă, Costi Ioniță, recent eliminat din competiție. „Nu ne lăsăm cu una cu două…, (…) îl vom susține pe prietenul meu Costi Ioniță pe care îl aștept cu drag acasă… nu de altă dar avem de lucru…proiecte neterminate…

Mândră de COSTI FORTZA! Un caracter frumos, un om blând, cinstit, credincios, corect, mai rar…!!!”, a mai postat Minodora pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Aniversare tristă la Monaco. Prințul Albert, judecat pentru încă un copil din flori

Recomandarile noastre