Toto Dumitrescu a fost prins drogat la volan în noaptea de vineri spre sâmbătă, a anunțat un reporter de la România Tv.

Toto Dumitrescu a fost oprit de un echipaj de Poliţie pe B-dul Pache Protopopescu din Capitală şi fiindcă se comporta ciudat a fost testat pentru droguri. Primele rezultate au relevat consum de cocaină şi canabis, astfel că artistul a fost condus la IML pentru recoltarea de probe biologice. Poliția Rutieră a deschis dosar penal, exact ca în cazul Margheritei, fiica Clejanilor.

Toto, alias Jude Law de România, este unul din fiii lui Ilie Dumitrescu.

Are 22 de ani, e ”rupt din soare”, a absolvit anul trecut Facultatea de Film și Teatru Mandragora din Londra și a jucat, deja, în mai multe filme. Din această cauză are contracte bine plătite ca manechin și ca actor. A venit pe lume în perioada în care tatăl său, 51 de ani, evolua la echipa Atlante, în Mexic.

Toto e fiul Letiției și al lui Ilie Dumitrescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani, până în 2007. Cuplul mai are o fiică, Mayra, acum în vârstă de 15 ani. Povestea lor de iubire a început în 1993, când s-au cunoscut la emisiunea ”Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. Letiția avea atunci 21 de ani, era studentă în ultimul an la Filologie, iar în timpul liber lucra ca manechin.

În acest sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Toto Dumitrescu era unul dintre concurenții pe care se miza că va lua ochii telespectatorilor.

Videoclipul care a strârnit agitație în social media. Ce spune Justin Bieber despre Selena Gomez?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp