Codin Maticiuc detonează bomba: Anghel Damian a devenit obsedat de Theo Rose de cum a văzut-o, prima dată, la casting

Codin Maticiuc detonează bomba: Anghel Damian a devenit obsedat de Theo Rose de cum a văzut-o, prima dată, la casting
O adevărată bombă mediatică a fost detonată luni, când imagini cu Theo Rose și noul ei iubit, Anghel Damian, au devenit publice, ocazie cu care actrița Lia Bugnar a aflat că este înșetală, ea fiind, de mulți ani, iubita bărbatului.

Declarații au apărut din toate părițle. Cântăreața Theo Rose a mărturisit, pe Instagram, într-un Story, că s-a despărțit de mai mult timp de nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, cu care forma un cuplu de cinci ani, și că acesta știa de noua ei relație cu actorul și regizorul Anghel Damian.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a declarat Theo Rose.

Codin Maticiuc confoirmă: Anghel s-a îndrăgostit lulea de Theo Rose, imediat ce a văzut-o la casting

Între timp, Codin Maticiuc a decis să își bage și el coada în poveste. El a confirmat că începutul poveștii de dragoste are legătură cu noul proiect cinematografic în care toți sunt implicați. Cântăreața Theo Rose și regizorul Anghel Damian s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului PRO TV „Clanul”, la care se lucrează și în prezent.

Seria e regizată de Damian, iar Theo Rose și Codin Maticiuc fac parte din distribuție. Din cele spuse de Maticiuc, în ceea ce îl privește pe regizorul Anghel Damian ar fi fost dragoste la prima vedere față de Theo Rose. Se pare că acesta făcuse o obsesie pentru Theo încă de la casting. Codin Maticiuc a fost martorul începutului de idilă dintre cei doi.

„E foarte talentată (Theo Rose) și asta-mi tot spunea regizorul, Anghel Damian: “Te gândești… n-a jucat niciodată nicăieri, n-a făcut cursuri, ați luat-o că e drăguță, că e super pe val, că e nume, că ai nevoie și de așa ceva”. Și el îmi zice: “Nu, vezi că la casting am luat-o și e super talentată”. Mi-a zis de vreo 10-15 ori, îmi tot repeta asta.

Și am văzut-o că joacă foarte, foarte bine. Intră imediat în personaj. Nu știu când are timp să și învețe. Că vine tot timpul cu textul învățat. Mi se pare foarte tare”, a mărturisit Codin Maticiuc într-un interviu pentru Ciao.ro. Fostul „crai de Dorobanți” a mai povestit că Theo Rose e o prezență foarte plăcută la filmări și că se distrează mult în pauze.

Theo Rose reacționează: „N-am mâncat rahat”

Cântăreața  a avut, miercuri, o nouă intrevenție pe rețeleel sociale în care șine să precizeze că „n-a murit lumea” și că ea se simte împăcată cu povestea ei de dragoste. Artista ține să puncteze că încă nu știe cine a dat pontul paparazzilor care au devoalat relația pe cxare ea și-o dorea încă secretă.

Sursa foto / video: Instagram