Confesiunea momentului. Ce o ține, de fapt, pe Mihaela Rădulescu legată de Felix

Confesiunea momentului. Ce o ține, de fapt, pe Mihaela Rădulescu legată de Felix
În ultimele luni, periodic, s-a speculat că diva de la Monaco nu ar mai fi în relații cu iubitul ei, sportivul austriac Felix Baumgartner. Ce o ține, de fapt, alături de el?

Mihaela Rădulescu a hotărât să facă lumină în legătură cu presupusa despărțire de Felix Baumgartner. Despre faptul că relațiile dintre cei doi nu mai merg așa de bine s-a tot vehiculat, în ultima perioadă, în presă. S-a scris inclusiv că s-ar fi despărțit.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu din anul 2014, iar deși gurile rele au spus că s-au despărțit în repetate rânduri, diva de la Monaco a spus adevărul despre relația dintre cei doi.

De-a lungul timpului, Răduleasca a distribuit imagini incendiare din relația lor de cuplu, dar asta tot nu a oprit gurile rele. Pentru că din nou separarea dinte ei a fost dată ca inevitabilă, celebra româncă a decis să facă lumină și să explice ce o ține, de fapt, alături de iubitul ei. Astfel, vedeta rupe tăcerea și confirmă care este relația sa actuală cu parașutistul austriac.

Mihaela: „Toți căutăm pe cineva alături de care să îmbătrânim”

Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram o fotografie în care apare lângă parașutistul austriac Felix Baumgartner. Cei doi se află lângă un avion și poartă ținute lejere, în timp ce sportivul care a plonjat în stratosferă îi cuprinde umerii bronzați cu palmele.

„We are all looking for someone to grow old together, but the wiser knows that the secret is to find someone to remain kids with. We fit the profile” (n.r. – trad. – Toți căutăm pe cineva alături de care să îmbătrânim, dar cei mai înțelepți știu că secretul este să găsești pe cineva alături de care să rămâi copil), a scris Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram, confirmând astfel că relația cu Felix Baumgartner este exact ceea ce își dorește.

Mihaela radulescu

Încă din vară s-au alimentat  zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit, după ce Mihaela Rădulescu și Felix nu mai postaseră nicio fotografie împreună pe rețelele sociale. În realitate, așa cum diva a explicat, pandemia și contractele i-au îndepărtat unul de altul, însă  au ținut cât de aproape s-a putut prin intermediul internetului.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Oana Zăvoranu dă în vileag „afacerea bijuterii”. Cum fac bani influenserițele

Recomandarile noastre